Markedsjus - onlinekurs

Kreativt Forums onlinekurs i markedsjus gir en solid og oppdatert innføring i sentrale rettsregler. Kurset er åpent for alle og arrangeres i samarbeid med advokat Harald Sommerstad og Forbrukertilsynet. Du kan ta kurset når du vil, hvor du vil.

Arrangeres av Kreativt Forum

Markedsjuss

Nyhet!

Er det lov å markedsføre til barn? Hvilke rettighetshavere må jeg kontakte for å bruke musikk i en kampanje? Hva er kravet til merking av reklame? Hvilke GDPR-regler gjelder for markedsføring? Dette og mye mer, vil du lære om på Kreativt Forum sitt nye onlinekurs.

  • RRA-sertifisering til alle som gjennomfører kurset

Kurset er praktisk rettet med aktuelle eksempler, problemstillinger og saker hentet fra hverdagen i byrå og på kundesiden. Kurset legger også grunnlaget for RRA-sertifisering (ReklameRettsligAnsvarlig). Sertifiseringen er obligatorisk for våre byråmedlemmer, og er en garanti for at det finnes tilstrekkelig markedsrettslig kompetanse på huset.

Kurset består av 4 moduler med tilhørende kapitler. Hvert kapittel består av korte video-forelesninger. Hver modul avsluttes med en quiz.

Kurset tar ca. 4-5 timer å gjennomføre, men du bør sette av en arbeidsdag og legge inn noen pauser. Du velger selv om du vil bruke 4 timer eller 4 uker på kurset, men vi anbefaler at du gjennomfører så raskt som mulig. Gjennomført kurs gir RRA-sertifisering.

Hvem bør delta?

Kurset er skredderydd for alle som jobber med reklame, kommunikasjon, PR, markedsføring. Både på byrå og kundesiden.

Hva inneholder kurset?

  • Modul 1: Regler som gjelder markedsføring rettet mot forbrukere
  • Modul 2: Regler som gjelder markedsføring rettet mot næringslivet
  • Modul 3: Regler som gjelder ved bruk av det andre har skapt
  • Modul 4: Etikk og selvregulering

Hver modul avsluttes med en quiz (multiple choice spørsmål)

Påmelding og priser

Velg ett av alternativene for å melde deg på og få tilgang til kurset.

Du må betale med kort. Vi bruker betalingsløsningen Stripe. Du kan ikke få tilsendt faktura. Alle personer (inntil 10 pers) må registreres og betales hver for seg. Ikke samlet. Ønsker du å melde på flere enn 10 personer, benytter du deg av linken for bedriftsrabatt. Da kan du melde på flere samtidig.

* Prisen på bedriftspakke er lik for medlemmer og ikke-medlemmer
* Alle priser er eks. mva.

En nyttig oppfriskning av kunnskap til håndtering av daglige problemstillinger, med informasjon om konsekvenser av nye lover og forskrifter. Å få denne informasjonen rett fra Forbrukertilsynet og høre hvordan de tolker lovverket, er verdifullt. At de i tillegg både oppfordrer til og ufarliggjør dialog når man er i tvil, styrker min rolle som rådgiver.
Alf Gunnar KOOGCO
Alf Gunnar Nilsen Byråleder, Ko&Co
Et nyttig kurs som tar for seg det viktigste i markedsjusen. Kurset gir et godt innblikk i relevante problemstillinger vi kan møte på i byråhverdagen. Onlinekurset er godt strukturert og enkelt å følge, og gir flere tips om hvordan vi skal forholde oss til lovverket i ulike situasjoner
Line Jacobsen Manus
Line Jacobsen Prosjektleder, Manus
Et nyttig og oppfriskende kurs for oss som jobber på byråsiden. Enkelt og hyggelig oppsett av kurset, og overraskende gøy med quiz for hver bolk.
Carolineramsdal v2
Caroline Ramsdal Brand designer, Kult Byrå

Teknisk løsning: motimate

Fungerer på mobil, nettbrett og desktop

Skjermbilde 2021 01 06 160307