Markedsjus - onlinekurs

Kreativt Forums onlinekurs i markedsjus gir en solid og oppdatert innføring i sentrale rettsregler. Kurset er åpent for alle og arrangeres i samarbeid med advokat Harald Sommerstad og Forbrukertilsynet. Du kan ta kurset når du vil, hvor du vil.

Arrangeres av Kreativt Forum

Markedsjuss

Nyhet!

Er det lov å markedsføre til barn? Hvilke rettighetshavere må jeg kontakte for å bruke musikk i en kampanje? Hva er kravet til merking av reklame? Hvilke GDPR-regler gjelder for markedsføring? Dette og mye mer, vil du lære om på Kreativt Forum sitt nye onlinekurs.

  • RRA-sertifisering til alle som gjennomfører kurset

Kurset er praktisk rettet med aktuelle eksempler, problemstillinger og saker hentet fra hverdagen i byrå og på kundesiden. Kurset legger også grunnlaget for RRA-sertifisering (ReklameRettsligAnsvarlig). Sertifiseringen er obligatorisk for våre byråmedlemmer, og er en garanti for at det finnes tilstrekkelig markedsrettslig kompetanse på huset.

Kurset består av 4 moduler med tilhørende kapitler. Hvert kapittel består av korte video-forelesninger. Hver modul avsluttes med en quiz.

Kurset tar ca. 4-5 timer å gjennomføre, men du bør sette av en arbeidsdag og legge inn noen pauser. Du velger selv om du vil bruke 4 timer eller 4 uker på kurset, men vi anbefaler at du gjennomfører så raskt som mulig. Gjennomført kurs gir RRA-sertifisering.

Hvem bør delta?

Kurset er skredderydd for alle som jobber med reklame, kommunikasjon, PR, markedsføring. Både på byrå og kundesiden.

Hva inneholder kurset?

  • Modul 1: Regler som gjelder markedsføring rettet mot forbrukere
  • Modul 2: Regler som gjelder markedsføring rettet mot næringslivet
  • Modul 3: Regler som gjelder ved bruk av det andre har skapt
  • Modul 4: Etikk og selvregulering

Hver modul avsluttes med en quiz (multiple choice spørsmål)

Påmelding og priser

Velg ett av alternativene for å melde deg på og få tilgang til kurset:

* Prisen på bedriftspakke er lik for medlemmer og ikke-medlemmer
* Alle priser er eks. mva.

Et nyttig kurs som tar for seg det viktigste i markedsjusen. Kurset gir et godt innblikk i relevante problemstillinger vi kan møte på i byråhverdagen. Onlinekurset er godt strukturert og enkelt å følge, og gir flere tips om hvordan vi skal forholde oss til lovverket i ulike situasjoner
Line Jacobsen Manus
Line Jacobsen Manus

Teknisk løsning: motimate

Fungerer på mobil, nettbrett og desktop

Skjermbilde 2021 01 06 160307