Prosjektlederskolen 2024

Vil du bli en bedre prosjektleder? Prosjektlederskolen gir deg verktøyene du trenger for å lede digitale prosjekter – enten du er helt fersk eller har jobbet en stund og ønsker faglig påfyll.

Arrangeres av Kreativt Forum

16 9 Prosjektlederskolen

Nye og oppdaterte forelesninger!

På Prosjektlederskolen er ingenting konstant. Hvert år oppdateres kurset med nye og oppdaterte forelesninger. På den måten kan du være sikker på at du holder deg oppdatert i tråd med utviklingen i markedet. Håper vi sees!

Det blir stadig flere digitale prosjekter og kravene til hva en dyktig prosjektleder må kunne er i endring. I løpet av fire morsomme, lærerike og fullpakkede fagdager får du oppdatert kunnskap om ulike fagområder som berører en prosjektleders hverdag, presentert av noen av bransjens beste hoder.

Hvem bør delta?

Kurset er relevant for alle som jobber med prosjektledelse innen reklame, kommunikasjon, PR eller produkt- og tjenesteutvikling – både på byrå- og kundesiden.

Kanskje du er en junior prosjektleder som ønsker mer kompetanse og erfaring, eller kanskje du er en senior prosjektleder som ønsker mer forståelse for gjennomføringen av digitale prosjekter.

Hva lærer du på kurset?

  • Prosjektlederens rolle
  • Gjennomføring av et digitalt prosjekt fra A-Å
  • Markedsføringsloven - muligheter og utfordringer
  • Det viktigste du må kunne om design
  • Workshop-metodikk
  • Coaching for prosjektledere
  • Prosjektlederen for som leder

Kursets programinnhold oppdateres fortløpende.


  • Etter kurset får du tilsendt kursbevis som bekrefter at du har deltatt og gjennomført kurset.
Prosjektlederskolen ga meg veldig nyttig input og noe jeg har hatt veldig god bruk for i ettertid. Spesielt den digitale delen av kurset var nyttig lærdom. Kurset hadde også veldig dyktige og faglig sterke foredragsholdere
Lasse breivold Kopi
Lasse Breivold Good Morning Naug
Jeg hadde en god opplevelse av Prosjektlederskolen 2.0. Ikke minst var den relevant for min jobb. På kurset kom det tydelig frem hvor viktig rolle en prosjektleder har og jeg fikk gode tips på struktur og verktøy jeg kunne bruke for å organisere jobben bedre. Likte spesielt godt fokuset på det menneskelige aspektet, samt fokus på det digitale som krever annen kompetanse av en prosjektleder. Det var også mange flinke forelesere fra forskjellige fagmiljøer som gjorde dette til et lærerikt kurs
Mona olsen
Mona Olsen Warner Music Norway
IMG 3271
A9410454 55 D9 4 A8 A A4 CA E5 A6 E1804 E15
F4 E962 D2 D4 DB 4 D29 9 FE9 757 B7 CC1 F47 B
9146 CB72 16 C0 4 F1 F B370 F985824419 A9
IMG 3273
IMG 3274
IMG 3278
IMG 3282