Also Known As bak ny musikkvideo for Arif og Chirag

Also Known As står bak idé og produksjon av musikkvideoen «(Åh) Tåmy, Tåmy» for Arif og Chirag. Teamet bak er regissør Thomas Flått og produsent Michael Ray VC Angeles.

DSC3930

– Det er alltid spennende å jobbe med to så store profesjonelle artister, der begge har veldig klare visjoner og tanker for hvordan de vil fremstå, sier regissør Thomas Flått og produsent Michael Ray VC Angeles.

DSC4828
DSC5841
DSC5369
DSC5297
DSC3129
DSC3930

Also Known As har jobbet tett med begge artistene opp gjennom årene. Ved ideutviklingen fikk teamet bak musikkvideoen muligheten til å samarbeide med artistene, samtidig som de fikk tillit til kreativ utfoldelse. Deler av ideen bak musikkvideoen kommer fra Tommy Sharif som er sentral i låta, kombinert med «Wolf of Wall Street» on a budget. Tanken var å skape et univers som viser hverdagen i HNGST Corporation med Rifla og Sheriff som toppsjefene.

– Dette opptaket går ned i bøkene som et av de morsomste vi har vært med på - Vi ønsker å gi en stor takk til alle ansatte og involverte i HNGST Corporation, sier gjengen i Also Known As.

Se videoen her.

Involverte byråer

Also Known As
T

Thomas Flått

Regissør

M

Michael Angeles

Produsent og fotograf

Involverte

H

Haldor Jon

Gaffer