Bernhoft - Visuell profil

Jarle Bernhoft er en multiinstrumentalist innenfor soul- / popsjangeren

96 96ae4 original
121 b0a7a original
246 dd182 original
339 5fb04 original
378 96b3b original
422 b0e2c original

Jarle Bernhoft er en multiinstrumentalist innenfor soul- / popsjangeren. Da Bernhoft skulle gi ut sin andre plate Solidarity Breaks ble vi kontaktet for å se på hvordan vi kunne markedsføre han til et internasjonalt publikum. Albumet handler om balansen mellom egoet / individet og dets sameksistens med andre individer / grupperinger. Jarles visuelle image hadde vært lite håndfast og det eneste faste inslaget var hans karakteristiske briller, hans trademark.

Vi stylet Jarle i jordtoner for å være tro mot sjangeren og oppnå jording.
Det norske fornavnet ble droppet for å oppnå en mer internasjonal feel. Solidarity breaks ble utgangspunktet for Art Direction av bildene og det typografiske uttrykket. Brillene fremhevet som det karakteristiske gjenkjenbare. Solidaritet ble solidaritet og potensiell konflikt mellom personligheter i en og samme person; Jarle. Landskapet sier noe om energier, personligheter, splittelse og fokus. Vi valgte likeledes å splitte Bernhoft typografisk i to grupperinger.

Håndverket ligger i totaliteten. Det redaksjonelt typografiske uttrykket, Art direction (den nye vinklingen på det klassiske coverbildet), styling og location tegner et bilde av Bernhoft som superstjerne. Litt mystisk og utilnærmelig.

Involverte byråer

91126 20304 original

ANTI

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2010 Håndverk