Det føles godt å dele data i Norges nye mobilnett

Ice har vært først ute med mange innovasjoner i mobilbransjen. En av disse er tjenesten Rollover Deling, som de nå retter søkelyset mot. Og så da? Rollover Deling betyr at alle ice sine privatkunder kan dele ubrukt data med andre ice-kunder. Dette er en av mange fordeler ice kan gi kundene sine ettersom de har bygget sitt eget mobilnett.

Ice

– Rollover Deling er kjempeenkelt, du åpner bare ice-appen og enten ber om litt data fra en ice-venn, eller deler med noen du synes fortjener en liten datagave i hverdagen. Men selv om våre kunder har delt over 2.000.000 GB siden vi lanserte tjenesten Rollover Deling, så er det få andre enn våre egne kunder som kjenner til at du kan få denne fordelen som ice-kunde. Du trenger ingen datasjef eller administrator, og tjenesten er heller ikke begrenset til familier. Her kan du dele mellom venner. Naturlig nok er det mange foreldre som deler med sine barn, men vi ser også at det er mange av våre yngre kunder som deler med sine venner, sier Beathe Stangeland Eide, Head of Brand and Marketing i ice.

– Mobiltelefoni bør ikke være noe man som forbruker bruker mye tid på, men noe som er enkelt og bekymringsfritt. Det å kunne dele ubrukt data med den du vil er derfor noe utrolig forlokkende, og vi så raskt en god mulighet for å vise hvor fint det er å kunne dele data med den du vil. Ice har et produkt som gir oss den friheten vi ønsker, i tillegg til at det er både enkelt og bekymringsfritt, sier rådgiver i Nord DDB, Thomas Olsson.

– Dette er en fortsettelse av forrige film. Det er en overdrivelse av den gode følelsen man får av å gjøre en god gjerning, som for eksempel å dele ubrukt data med noen som trenger det. Dette er tatt ut i et absurd, fantastisk og euforisk univers, sier kreatørteamet bak kampanjen, Andrea Lütken og Simen Ødemotland.

Kampanjen som rulles ut på TV, digitalt og i egne butikker i ukene fremover, er produsert internt i NORD DDB med Sten Hellevig på regi og Fredrik Pryser som produsent.

Andre involverte

B

Beathe Stangeland Eide

Ansvarlig hos kunde

J

Jannicken Lampe

Ansvarlig hos kunde

D

David Vik Sneeggen

Ansvarlig hos kunde