En hilsen fra NAF Alta

Det er lett å glemme å bytte til vinterdekk før snøen plutselig laver ned. For å minne folk på å bytte i tide hentet NAF og ANTI inn de fremste ekspertene i landet; nordlendinger.

Naf

Vinteren kommer, og det betyr én ting for alle bilister i landet. Det er på tide å bytte til vinterdekk. Likevel er dette noe som kommer som julekvelden på kjerringa, spesielt sør i Norge. Det er også en velkjent oppslag i nyhetene, med snøkaos og trafikkorker når den første snøen faller. Det var også en økning på 7 % forrige vinter med ulykker med sommerdekk involvert.

– Det er fortsatt noen som glemmer at de bor i et kaldt land, som kanskje tror vinteren plutselig kan ta et friår. Dessverre skjer ikke det. Vi ville være ute i forkant av snøen og gi folk en påminner om å skifte dekk. Det er lettere å huske noe som er morsomt, så da tillot vi oss å bruke litt humor, selv om det er snakk om noe så alvorlig som sikkerhet på veiene, sier markedssjef i NAF, Christian Bjøntegaard.

Sammen med ANTI laget de en liten påminner som ble sluppet i sosiale medier forrige uke. Den ble raskt likt og delt, og plukket opp av NRK. Den har gått sin seiersgang siden. I hovedrollen finner vi de fremste ekspertene på vinter og vanskelige kjøreforhold, nemlig NAF Alta.

– Vi sørpå mangler vokabularet til å gi en skikkelig god advarsel, så i tillegg til å ha høyest troverdighet på vinter, er det ingen som kan kjefte på en så hyggelig måte som våre venner i Alta, sier strategisk rådgiver i ANTI, Torstein Drogseth.

Se filmen her:

Involverte

C

Christian Bjøntegaard

Ansvarlig i NAF

H

Harald Wisløff

Ansvarlig i NAF

A

Ane Louise Haugen

Ansvarlig i NAF