Fashion Week in Hell

Anti Sweden er ”true norwegian black metal” manifestert i svarte jeans

1404 39c04 original
2418 260ee original
3907 b6e8e original

Anti Sweden er ”true norwegian black metal” manifestert i svarte jeans. Som en protest mot den etablerte moteindustrien representert under Oslo Fashion Week, arrangerte Anti Sweden sin egen bekmørke Fashion Week in Hell.

I alle år har mennesker med en fasinasjon for det mørke og okkulte valfartet til Hell i Trøndelag. 3. mars ble stedet for alvor et helvete på jord. Den gamle togstasjonen i Hell var omgjort til en demonisk moteshow som blant annet inneholdt en flammespyttende Calico Cooper (datter av rockelegenden Alice Cooper), brenning av svenske jeans og et flere meter høyt brennende Hell-skilt laget av tømmerstokker. Det legendariske black metal bandet 1349 satte den kullsorte musikalske rammen for motevisningen.

Anti Sweden åpnet også Fashion Week In Hell for andre enn spesielt inviterte gjester. I en Facebook-konkurranse kunne hvem som helst vinne en ”Ticket to Hell”. Vinneren av VIP-billetten til helvete var den som oppfordrer flest venner om å dra til Helvete.

Resultat:
Fashion Week in Hell ble dekket av over 80 norske og internasjonale medier, Norges største TV-stasjoner (NRK/TV2) og flere titalls aviser (Dagbladet, Aftenposten, Nationen, Adresseavisa m.fl.). Arrangementet skapte også stor buzz på norske og internasjonale mote- og musikkblogger, og videoklipp fra arrangementet ble hyppig delt i ulike sosiale medier.

Involverte byråer

91126 20304 original

ANTI

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2011 Mote