Fra Messi og Suarez til lagspiller med ANTI og Eidsiva

Når Eidsiva Energi sammen med ANTI lanserer en serie med nye filmer, er det med Borja Lopez Diaz bak kamera. Borja har skutt film med Messi, Suarez og Ronaldo før han fant kjærligheten og flyttet til Disen på Hamar.

Lagspiller

– Med en internasjonal portefølje av reklamefilmer og mange filmer innenfor sports-segmentet med de aller største navnene der ute, er vi veldig fornøyd med at filmene som ANTI har utviklet for vårt lagspillerkonsept har fått med seg Borja på teamet, sier kommunikasjonsansvarlig Camilla Marie Bjerke Jevanord hos Eidsiva Energi.

– Konseptet vi lanserer nå tar utgangspunkt i dugnadsheltene der ute. De som har mange baller i lufta samtidig og på magisk vis klarer og få plass den ekstra innsatsen i hverdagen, Jens Haugen og Kjetil Wold som har jobbet med konseptet for Eidsiva Energi.

– Filmen er en del av en større kommunikasjons-kampanje for Eidsiva hvor man gir tilbake til lokale lag og foreninger. Du trenger ikke å stå opp klokken fem for å pumpe opp fotballer til turneringen, nå kan du bidra når du skifter til strøm abonnementet Lagspiller.

I tillegg til en verdenskjent filmfotograf har ANTI blant andre fått med seg skuespiller Grethe Anine Gjøs kjent som psykologen fra TV 2-serien «Parterapi» og bransjekollega Lasse Koxvoll som også gjør seg godt som dugnadshelt på film.

Involverte byråer

91126 20304 original
ANTI
B

Borja López Díaz

DoP

T

Tor Erik Løkken

Gaffer

S

Stig Tvenge

Best boy

G

George Trevis

Lyd

P

Pål Sterud

Lys-assistent

C

Camilla Mally

Styling

M

Miriam Lien

Styling

V

Van C. Lam

Performance Manager

Folk & Film Casting

Andre involverte

C

Camilla Marie Bjerke Jevanord

Ansvarlig hos kunde