«Har du to minutter?» spør PowerOffice i nytt reklamekonsept

PowerOffice er kjent for å lage humoristiske reklamefilmer i B2B-segmentet. Nå lanserer de et helt nytt konsept, som målgruppen garantert vil kjenne seg igjen i.

Har du 2 min Power Office

– De siste par årene har superheltene i Superkompaniet vært vårt ansikt utad, men nå har de fått seg nye jobber. Derfor kommer vi nå med en rekke nye merkevarebyggende reklamefilmer, som tar for seg noen av utfordringene ledere møter i hverdagen, sier Johanne Mosti Borøy, markedssjef i PowerOffice.

PowerOffice er et regnskapsprogram som er utviklet og skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Selskapet har hatt en kraftig kundevekst de siste årene – mye takket være kreativ markedsføring som har skilt seg tydelig ut i en ellers traust kategori. I en undersøkelse av Regnskap Norge ligger PowerOffice helt på topp, med bransjens mest fornøyde kunder, for fjerde år på rad.

– Vi har i mange år satset på merkevarebyggende B2B-kommunikasjon, og det har gitt effekt. Nå gleder vi oss til å se hvordan markedet mottar vårt nyeste konsept, og jeg er sikker på at mange vil kjenne seg igjen – på godt og vondt, sier Borøy.

Det er Morgenstern reklamebyrå som både har utviklet konseptet og produsert de nye filmene, med Erlend Westnes som regissør.

– Det er ikke lett å være sjef i 2024. Én ting er å ha ansvar for daglig drift, forhandlinger, avtaler, regnskap og økonomiske resultater. Noe helt annet er personalansvar, og hva det innebærer av innspill, forslag, synspunkter, meninger og spørsmål fra ansatte – om mer eller mindre personlige forhold som angår jobben. I mange bedrifter er det sjefen eller økonomisjefen som må ta seg av dette også, og da er det godt at i alle fall noen av sjefens oppgaver er ukompliserte, sier kreatør-teamet Bjørnar Buxrud og Torkild Jarnholt.

Hovedfilm fullengde
Hovedfilm
Garasje
Hjemmekontor
Hendag
Lunsjen
5G