Ny nettside for London-baserte Christopher Nobles

Etter et møte under Salone de Satelitte / Milan Furniture fair tidligere i år endte vi opp med å jobbe sammen. Nobles har designet alt fra Pepsi-flasker til interiør i fly. CV'en hans består blant annet av høythengende kunder som Hermès, Boeing og Made.com

Om samarbeidet uttaler Nobles følgende:

– A small bespoke design studio from Hamar was the perfect match for me, they have already won a lot of international awards and with a creative team with international experience from Adidas, Leucos, Nike, KLM Phillips and so on. Robert & Balder’s experience and ideas ensured that I felt I was in good hands from the day we started chatting, sier Christopher Nobles.

– I think I got a contemporary and a great platform which shows who I am, my approach and my expertise. It represents who I am. Simple as that.

Creativity needs direction

Som kreativ er det alltid mange tanker som spinner rundt i hodet for å løse de ulike designoppgavene – dette tankespinnet er en viktig del av «the creative mind». Chris er en utrolig dyktig industridesigner med stor spennvidde i sine prosjekter, og han har en evne til å klare å samle de rette tankene inn i de mer prosessdrevene produksjonsfasene. Dette ble utgangspunktet for identiteten og nettsiden til Chris, et sted hvor tankespinn blir til resultater.

– Det er også umulig å ikke la seg inspirere av Chris sin lite selvhøytidelige karakter. Han stiller gjerne opp med sitt karakteristiske utseende som et utgangspunkt for å vise frem sin personlighet og hvordan han jobber – det er mange gode samtaler og ideer inne i et hode fullt av krøller!

Med bakgrunn fra undergrunnsscenen i London som Dj, så ble også fargepaletten preget av en sterk neongrønn hovedfarge. Energi, tankespinn og strømlinjeformede resultater var stikkordene for å få frem Chris sin unike måte å tenke annerledes i prosessen med sine kunder på, sier Balder Dysthe, senior designer i ANTI Hamar.