Plastisk snuoperasjon

Infinitum Movement har laget en ny film. Om noe stort.

74794 cb2a7 original
74797 cd853 original
En av Norges beste surfere, Simen Andreas Knudsen, er hovedperson i filmen.
74800 dede6 original
Regissør Andreas Kleiberg.

Infinitum Movement er Infinitums (tidl. Norsk Resirk) bevegelse for miljøvennlig livsstil, drevet av et engasjement for naturen og fremtiden til den verden vi lever i.

Den siste filmen deres handler om bevisstgjøring rundt det å pante alle flaskene vi bruker, med fokus på den enorme mengden plast som havner i havet. I hovedrollen finner vi en av Norges beste surfere, Simen Andreas Knudsen, som også er en av Infinitum Movements ambassadører. Han forteller om sitt forhold til naturen, havet og stranda i Hoddevik.

For regissør Andreas Kleiberg var dette mer enn en reklamefilm. Det var også en mulighet til å rette fokus på en viktig sak han bryr seg om.

– Jeg er selv veldig glad i havet, og på da jeg var på jordomseiling så jeg med egne øyne de massive skadene vi påfører det. Det er ikke vår rett å skitne til planeten vår, det er det på tide at vi innser! sier Kleiberg.

– Det føles veldig bra å kunne bidra til en så viktig sak, sier produsent Halvor Lid.

– Da dette prosjektet dukket opp var Andreas umiddelbart 100 prosent dedikert til å lage denne filmen. Og det engasjementet tror jeg reflekteres i det ferdige resultatet.

– Også var det herlig å få lov til å leke seg på stranden i Hoddevik med en av Norges beste surfere, da! avslutter Kleiberg.