Reklamefolk tilbake fra villmarka

For noen år siden ville Torbjørn Kvien Madsen og Kalle Meidell tilbake til naturen. De teamet opp for å jobbe mer med hobbyene sine – jakt, fiske og friluftsliv. Nå er de tilbake med en reklamefilm fra fjellet.

– Vi har i flere år jobbet med forskjellig prosjekter i friluftsbransjen, og denne gangen fikk vi gleden av å produsere jubileumsfilmen til en av landets viktigste organisasjoner – Fjellstyrene i Norge», sier Torbjørn Kvien Madsen og Kalle Meidell.

– Fjellstyrene i Norge feirer 100 år og målet med filmen er å fortelle hvorfor fjellstyrene blir viktige også de neste 100 årene, sier teamet.

Torbjørn
Torbjørn Kvien Madsen.
Kalle
Kalle Mendell

Lokale skuespillere fra Lom

Fjellstyrene forvalter naturressursene våre. I 100 år har de sikret befolkningen tilgang til jakt-, fiske- og beiterettigheter i våre felles statsallmenninger.

– Vi ønsket med denne filmen å vise hvordan fjellstyrene tenker i sitt arbeid. Dette er en organisasjon som vet hvor viktig det er å forvalte naturen slik at også kommende generasjoner kan høste av overskuddet, sier Kvien Madsen.

Kalle Meidell har produsert og regissert filmen i tett samarbeid med ansatte i, og venner av Lom fjellstyre.

– Filmen er skutt i Jotunheimen og det har vært et fantastisk dugnadsarbeid med mange frivillige skuespillere fra Lom, sier Meidell.

Filmen vises blant annet på TV 2 og på sosiale medier gjennom høsten.

Andre involverte

K

Kalle Meidell

Art Director, produsent, regissør og prosjektleder

A

Audun Fjeldheim

Filmfotograf