Såpeopera for På(fyll)

Se for deg en verden uten plastbeholdere på såpe og sånt. Anorak NoA har med seg Bacon og den danske regissøren Bine Bach på første kampanje for På(fyll).

Pafyll toppbilde

Tidligere i år ble det kjent at Anorak NoA gikk seirende ut av På(fyll)s byråkonkurranse. Nå er det første resultatet av det nye samarbeidet klart. Målet er å nå bredt ut og få flere til å få øynene opp for tjenesten, som i dag er helt i starten av sin vekstreise.

– Vi er en startup, og vi jobber fortsatt med å bygge det sirkulære systemet vårt som er en motreaksjon på det lineære forbruket som samfunnet er bygget rundt. Veien blir fortsatt til mens vi går, men for å oppnå gode resultater er vi avhengige av å ha med mange kunder på laget. Kun da kan vi videreutvikle og forbedre tjenesten vår på best mulig måte, sier Lene Ljødal, Marketing Director i På(fyll).

– Det har vært veldig gøy å lage en slags bærekraftig såpeopera sammen med På(fyll) og Bacon, og det blir enda morsommere hvis resultatet blir mindre engangsplast i havet, sier kreatørduoen Jens Bjørklund og Kasper Amundsen Tuvnes.

Reklamefilm.

– Når vi skal lansere en helt ny tjeneste, i en helt ny kategori, som krever en litt ny atferd, må man dra på litt. Formspråket og kombinasjonen av humor og det litt absurde i filmen er nok litt unorsk, men vi har rigget oss for markeder også utenfor Norge. Jeg tror vi har holdt det vi lovet i pitsjen med å utfordre formen på klassisk bærekraftskommunikasjon, sier Tina Wesselsen, kundeansvarlig rådgiver i Anorak NoA.

Mobil.

Kampanjen vil være synlig både på TV, utendørs og i sosiale medier.

På(fyll), begynte som et pilotprosjekt tilbake i 2018 og er et samarbeid mellom Orkla Home and Personal Care, Æra og Bakken & Bæck. På(fyll) tilbyr forbrukere såpeprodukter som blir levert på døren i gjenbrukbare beholdere, for å redusere bruken av engangsplast.

Involverte byråer

Bacon 2 logo
Bacon Filmproduksjon
B

Bine Bach

Regissør

Ø

Øystein Dyb

Produsent

J

Jonas Blond

Fotograf

I

Ida M. Nilsen

Produksjonsleder

M

Markus Tangre

Klipp

O

Ola Jacob Nestande

VFX

E

Emanuel Kambo

Conform

M

Mads Bergland

Musikk

Noa connect logo
NoA Connect Digitalbyrå
M

Mari Hoftun

Rådgiver

K

Kristin Larsen

Rådgiver

Tmls studios logo
TMLS Grade
D

Didrik Braathen

Grade

Images

Stella Casting Casting

Fte locations norge as logo

FTE Locations Location

Andre involverte

L

Lene Ljødal

Marketing Director i På(fyll)