Thaimani

Intensjonen er at Thaimani skal være en bok som blir en del av interiøret på kjøkkenet, ikke en del av den nederste skuffen. I tillegg ønsket vi at boken skulle være brukervennlig og i møtekommende, slik at alle skal kunne lage thaimaten til Terje og Plah. Alle oppskriftene har en personlig historie fra Terje, som er med på å gjøre boken imøtekommende og sjarmerende. Coveret er minimalistisk og med sort tøysjerting for å gi den lille ekstra håndverksfølelsen, dette er et kvalitetsprodukt, noe man tar godt vare på. Enkelheten gjør at den står ut i hylla i butikken. Tekst og grafikk er holdt i sort/hvit for at nettopp maten skal få skinne og ta oppmerksomheten. I bildene ønsket vi å få frem håndtverket ved matlagingen til Terje. Headinger og småtekster er konsekvent satt på både norsk og thai, for at man skal kunne få en innføring i hva de ulike ingrediensene og rettene heter på thai. Den store og ekte kjærligheten og lidenskapen til thaimat skal komme frem gjennom både bilder og tekst. Boken er en fin miks av nyttige tips rundt ukjente råvarer fra Thailand, og hvor du får kjøpt disse, rundt 70 oppskrifter med enkle forklaringer og nyttige råd. Terje Ommundsen deler også små historier fra mange av sine reiser i Thailand.

35670 82141 original
35671 4042a original
35672 20782 original
35673 7a90e original
35674 8fea7 original
35675 47a33 original
35676 6a734 original
35677 f6651 original
35678 a35d9 original
35679 2a399 original

Intensjonen er at Thaimani skal være en bok som blir en del av interiøret på kjøkkenet, ikke en del av den nederste skuffen. I tillegg ønsket vi at boken skulle være brukervennlig og i møtekommende, slik at alle skal kunne lage thaimaten til Terje og Plah.

Alle oppskriftene har en personlig historie fra Terje, som
er med på å gjøre boken imøtekommende og sjarmerende.

Coveret er minimalistisk og med sort tøysjerting for å gi den lille ekstra håndverksfølelsen, dette er et kvalitetsprodukt, noe man tar godt vare på. Enkelheten gjør at den står ut i hylla i butikken.

Tekst og grafikk er holdt i sort/hvit for at nettopp maten skal få skinne og ta oppmerksomheten.

I bildene ønsket vi å få frem håndtverket ved matlagingen til Terje. Headinger og småtekster er konsekvent satt på både norsk og thai, for at man skal kunne få en innføring i hva de ulike ingrediensene og rettene heter på thai.

Den store og ekte kjærligheten og lidenskapen til thaimat skal komme frem gjennom både bilder og tekst.

Boken er en fin miks av nyttige tips rundt ukjente råvarer fra Thailand, og hvor du får kjøpt disse, rundt 70 oppskrifter med enkle forklaringer og nyttige råd. Terje Ommundsen deler også små historier fra mange av sine reiser i Thailand.

7756-aaa7f-original.pdf

23126-caa5e-original.pdf PDF, 12.126 MB
Last ned

7747-444ea-original.pdf

23168-a4b44-original.pdf PDF, 4.104 MB
Last ned

7748-db2b7-original.pdf

23206-7f7b8-original.pdf PDF, 5.146 MB
Last ned

7749-b80ee-original.pdf

23237-cb8a4-original.pdf PDF, 4.646 MB
Last ned

7750-d2d86-original.pdf

23259-b626c-original.pdf PDF, 8.289 MB
Last ned

7751-cdb4b-original.pdf

23275-e1e49-original.pdf PDF, 2.185 MB
Last ned

7752-e7e32-original.pdf

23289-63483-original.pdf PDF, 8.52 MB
Last ned

7753-b15b5-original.pdf

23301-f195f-original.pdf PDF, 6.369 MB
Last ned

7754-b82ff-original.pdf

23311-ada4e-original.pdf PDF, 9.131 MB
Last ned

7755-3fc63-original.pdf

23320-a4ca9-original.pdf PDF, 4.004 MB
Last ned

Involverte byråer

91126 20304 original

ANTI