«Det beste innen bank og betaling!»

Mads Rønold i Per Høj er innehaver av ukens Kudos-stafettpinne. Han har valgt å gå sjangerspesifikt til verks ved å slå et slag for reklame laget for bank og betalingsløsninger.

86621 caf08 original
Hvor slapp går det an å bli? Svaret finner du i den nye reklamefilmen for Vipps nettbetaling, signert POL.

Det er viktig at kreatørene ikke tar HELT av. Her holdes Mads Rønold nede av planner Patrik Bergfjord (t.v.) og kreativ leder Øyvind Waage.

Mads Rønold

er 28 år og har allerede tilbragt over fire år i Per Høj (inntil nylig kjent som Saatchi & Saatchi) hvor han jobber som kreatør i team med kreativ leder Øyvind Waage.

– Takk for pinnen Linus. Synes du trakk frem mange fine jobber. Om jeg skal sette fingeren på noe, må det være at du var litt all over the place. Teleoperatører, HIV og potetgull. Jeg har valgt å være litt mer sjangerspesifikk og sett etter den beste reklamen innenfor bank- og betalingsløsninger.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber du er glad i.

– Flaks at det akkurat dukket opp en knalljobb i sjangeren jeg har tatt for meg. Morsom, overraskende og snedig fra POL og Bacon. Denne lukter det fisk av. [Filmen ligger også i mediespilleren].

– Apropos snedig idé, tenk å gjøre engangskoder til delbart innhold. Kudos til BankID, hvis det er de som har funnet det på da? Her er noen jeg har fått:

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt du gjerne skulle ha laget selv.

– Det er smooth å få lov til å si bare én ting i en reklamefilm. Spesielt når det er snakk om faktura. Laksen er min favoritt i en serie med flere filmer fra DDB Stockholm og The Perlorian Brothers for Klarna.


– En bilreklame der nesten alle dør. Litt friskere enn den andre fra Volvo som går nå. Den med hun jenta som forteller moren sin om alt hun vil gjøre i livet sitt, men så, vet du, kommer det en bil som hun ikke blir påkjørt av allikevel!

«ABC of Death» av Dorian og Daniel for Volvo – Sikker som banken;)


Hvem vil du/dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Det må bli Glenn Haugen i Llowbank. Han er en veldig ålreit fyr. Det blir spennende og se hvilken bransje han tar for seg!

Hvor slapp går det an å bli? Svaret finner du i den nye reklamefilmen for Vipps nettbetaling, signert POL.