Forkjærleik for det fysiske

Denne uken hos designkontoret Paraply. De har adresse sentralt i Oslo, og er drevet av Jenny Kyvik Hutchens og Ingrid Rommetveit.

85709 c92f1 original
For Fretex, av Kitchen og Handverk.
85710 c5c2b original
For Fretex, av Kitchen og Handverk.
85711 bd019 original
For Fretex, av Kitchen og Handverk.
85712 bf77b original
For Fretex, av Kitchen og Handverk.

PARAPLY: Jenny Kyvik Hutchens og Ingrid Rommetveit. Foto: Simen Skari

Designkontoret PARAPLY utvikler to- og tredimensjonale designkonsept med ei leiken tilnærming. Byrået vart grunnlagt i 2015 av Jenny Kyvik Hutchens og Ingrid Rommetveit, som i dag jobber i krysninga mellom grafisk design, art direction og produktdesign.

– Takk for stafettpinnen Sindre og Bård. Det er god oppvarming til halvmaraton på Island i sumar #snikskryt.


Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.
– Her er det mykje bra å ta av! Men sidan me har ein forkjærleik for det fysiske vil me trekke fram denne superfine plakatserien av Kitchen med Handverk på laget. Møblane oppmodar til donasjon til Fretex med fine tekstbodskap og skikkelig fint handverk av Handverk. Me blei også ganske varme om hjarta då oppfølgingsserien med ordet «TAKK» bygd opp av Fretex-møblar kom etterpå til alle som har donert. (Se bilder i mediespilleren.)

Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.
– Her kjem eit hot tips for dei som har brukt opp alle pengane sine i Cannes. Ein paradoksal og morosam jobb av KesselsKramer for lavbudsjetthotellet Hans Brinker som blir markedsført som verdas verste hotell. Kundens svakhet blir brukt som deira styrke - og det uperfekte hylles. Her er nokre av våre favoritter:– Sidan sumaren har kome for fullt er det passande å hente fram denne godbiten av Saatchi & Saatchi Argentina, som får oss til å hugse på at me ikkje kan føle oss heilt trygge når me drar heim på ferie til mor og far:


Hvem vil du/dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?
– Pinnen vil me sende vestover til barndomsvenninne og klassekamerat frå Westerdals - Anne Gjerstad, kreatør og designar i Iversen Skogen. Så lever nynorsken vidare på KF, vertfall ei veke til :)

God sumar!