Produkt-i-produktet ideer

Tekstforfatter Glenn Haugen jobber i Llowbank. Forrige ukes stafettpinneinnehaver var sjangerspesifikk. Glenn tok utfordringen om å være det samme, og har tatt for seg produkt-i-produkt-ideer.

86679 2e63b original
Caught Glass for Kwiff, av Droga5 London.

Tekstforfatter i Llowbank, Glenn Haugen, med Bianca.

Glenn Haugen er 27 år og jobber som tekstforfatter i Llowbank. Der har han jobbet i litt over ett år, i team med Art Director Zakarias Nadir og bikkja Bianca.

– Først og fremst må jeg si takk for kjeppen Mads! Og takk for at du malte meg inn i et sjangerspesifikt hjørne. Kult med kudos til bank- og betalingsløsninger, jeg går for produkt-i-produktet ideer.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber du er glad i.

Tidligere produkt-i-produktet ideer som for eksempel «Møtebookerne» for Widerøe, er noe jeg personlig synes er gøy. Denne gangen vil jeg trekke frem: «Støttegruppa for B-mennesker». Kul idé og tøft av kunden å godkjenne den – mer av det, alle kunder!

– Den B-pinen bærer jeg med glede for å slippe unna 19 trikken-preiken om morgenen.

«Støttegruppa for B-mennesker» av Silje Fjeld, Martine Sjekkeland, Kariann Langeland og Thorbjørn Naug i Naug & Venner:


– En annen jobb jeg vil trekke frem når vi snakker om produkt-i-produktet, er «Facebook Billboards». En liten appell: Kjære Facebook eller Clear Channel - gjennomfør denne'a! Har ikke så mye annet å si enn kudos!


«Facebook Billboards» av Nina Bugge og Gerd Stangeland i Morgenstern:Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid du gjerne skulle ha lagd selv.

– Hva er oddsen for å få odds i oddsen? Og hvordan føles det? Den følelsen er Kwiff! Morsomt produkt, kul idé, dødskule filmer!

«Kwiff» av Droga5 London:«Responsibly, the Beer», av McCann Milan:

– Milde Mathias, så rått! En bedre idé for produkt-i-produktet tror jeg ikke jeg at jeg vil komme over på en god stund. Hatten av!


Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Jeg sender den videre til Martine Sjekkeland som jobber i Naug & Venner. Hun er altfor flink til ikke å ha hatt den enda. Nå som bank- og betalingsløsninger og produkt-i-produktet er tatt, gleder jeg meg til å se hva det er igjen å kudosere for henne!

Caught Glass for Kwiff, av Droga5 London.