Lettfordøyelig reklame

Kudos-spalten ruller videre inn i sommeren. Nå hos Kasper Amundsen Tuvnes og Jens Bjørklund fra Anorak.

85602 95fa9 original

Kreatører i Anorak: Jens Bjørklund og Kasper Amundsen Tuvnes.

Jens Bjørklund

og Kasper Amundsen Tuvnes har jobbet i Anorak siden de var små. Etter at de gikk ut fra Westerdals og inn i Anorak for ca 6 år siden har de blitt med på noen flyttelass, og befestet sin posisjon som ett av mange kreative team i den norske reklamebransjen.

– Først: Takk for pinnen, Henrik og Adam! Vi skal bruke den til å stake handicaptoalettet Adam tettet før de dro til DDB og tok med seg en bitte-bitteliten bit av hjertene våre.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber dere er glad i.

– Dette var ikke lett! Vi synes det er mange flinke folk i den norske reklamebransjen som lager veldig fine reklameting, det er mye kul bruk av teknologi og vi er veldig glade for at så mange redder verden! Vi elsker verden altså, men siden det akkurat har vært festival nede i Cannes og folk sikkert har sett dritmye smarte ting i det siste så tenkte vi å ta det litt ned og finne frem noe lett fordøyelig.

– Den her er for eksempel veldig fin og morsom! Bendik Kaltenborn og Espen Friberg sin musikkvideo for Todd Terje. (Se videoen i mediespilleren).

– Denne klassikeren her også. Snakker om å ha gode intensjoner, for så å misforstå situasjonen totalt. Vi lo gjennom hele 90-tallet:


Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid dere gjerne skulle ha lagd selv.

– Aiaiai! Etter å ha sett foreldrene sine pule kan det være greit å drukne sorgene i litt pastasaus. Denne her er en av våre favoritter:


– Selv om vi ikke skateboarder selv synes vi det engelske skateboarder-merket Palace lager bra greier. Sånn som denne:


– Jack Sachs er en 3D-fyr fra England som lager 3D-ting som er fine. Her er noe han har laget for Spotify:

Hvem vil dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

Vi sender den til Bård og Sindre i Anti. Mest fordi de er gode venner av oss og sikkert føler seg litt forbigått hvis vi verken gir dem kudos eller stafettpinner.