#Goals

Kreatørene Bård Rostrup Gabrielsen og Sindre Fosse Rosness hos ANTI har fått stafettpinnen, og deler noen arbeider de liker.

85645 dfbf3 original
«Bytt fly, bytt flyselskap» av McCann for Widerøe.

Snikfotografering på toalett: Sindre og Bård.

Sindre Fosse Rosness

og Bård Rostrup Gabrielsen har holdt sammen siden de gikk på Westerdals, og har rukket å være innom TRY/Apt og Los & Co før de begynte i ANTI i 2016. De har jobbet sammen i seks år og er også venner på fritiden.

Fortell om én eller flere norskproduserte jobber du/dere er glad i.

– Det virker ganske kaotisk hos Norwegian for tiden, noe som fikk oss til å tenke på en kjempefin jobb for Widerøe. «Bytt fly, Bytt flyselskap» er en raus og fin ide som får oss til å tenke «hvorfor er det ikke bare sånn til vanlig? Det er jo kjempepraktisk!». Vi synes denne burde fått mer heder og ære. (Se film i mediespilleren.)

The Immunity Charm er den mest goodete goodvertisingen vi har sett på en good stund.

– En annen jobb vi ikke kan la ligge i ro er «Hormonsjekk» for Forbrukerrådet av Apt. Den ble saksøkt av A-creme, vant en FN-pris, og er fortsatt i live. #Goals.Nevn et eller flere inspirerende internasjonalt/utenlandsk arbeid du/dere gjerne skulle ha lagd selv.

– I det store utlandet er det veldig mye å ta av, så vi nevner fire!

– Det er alltid gøy å se to verdener kollidere. I denne filmen får vi se arrogante franskmenn skolere breiale amerikanere, og alle filmer som inneholder replikken «I want to tell the truth about dying» fortjener honnør.– The Immunity Charm er den mest goodete goodvertisingen vi har sett på en good stund. En idé som ikke kunne kommet fra noe annet sted enn «on the ground». Som med goodvertising ellers håper vi virkelig dette er mer enn en casefilm.– Vi elsker både nøtter og fjollete ting, så da kan vi liksom ikke ikke vise denne:– Og skal man først fjolle så er det gøy at noen tuller med en av de kleineste kampanjene vi vet:Hvem vil du/dere sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Vi takker Jens og Kasper for stafettpinnen, og vil sende den videre til Ingrid Rommetveit og Jenny Kyvik Hutchens i Paraply. Vi synes de holder på med en fin greie, og heier på dem :)

«Bytt fly, bytt flyselskap» av McCann for Widerøe.

«Bytt fly, bytt flyselskap» av McCann for Widerøe.