Vi gratulerer!

Ruben Søgaard, administrerende direktør i MediaCom, gratulerer Dinamo med seieren for «Tea Time» i Festival of Media Global Awards i Montreux.

MediaCom-toppsjef Søgaard skriver følgende i et leserinnlegg til kreativtforum.no:

I gledesrusen etter årets Festival of Media var vi ivrige etter å fortelle det norske markedet om de gode resultatene for kampanjen «Tea Time». I ettertid ser jeg at vi kunne vært enda tydeligere på at den største delen av æren for at «Tea Time» ble et godt stykke arbeid tilhører vinnerteamet fra Dinamo: Hanne Martinsen, Victoria Marie Evensen, Torstein Greni og Stein Simonsen.

Dessuten vil vi gratulere det øvrige teamet fra Dinamo som bidro til kampanjens aktualitet og suksess gjennom godt PR-arbeid og dialog med media: Maria Aas-Eng, Charlotte Kristoffersen, Behnam Farazollahi, Jorunn Flydal og Tonje Østbye.

«Tea Time» er en flott kampanje som fortjener heder og ære – og Reklame for Alvor er avhengig av at mediene stiller opp gratis. Vi ønsker derfor også å hedre norske medier som stilte opp for en god idé og en god sak. Vi i MediaCom er glade for å ha gitt vårt bidrag inn i arbeidet for en viktig sak og er både stolte og ydmyke over å se en norsk jobb hevde seg internasjonalt.

Gratulerer, Dinamo!

Ruben Søgaard?
Adm dir, MediaCom AS