Designbyrået KeepOslo ser dagens lys

To partnere og én trykk- og emballasjeekspert forlater Cretalux for å starte designbyrået KeepOslo.

Image1x
Reidar Oksavik, Ina Rudolfsen Bråthen og Alexandra Kloster bryter ut og danner KeepOslo. Foto: Julia Marie Naglestad

Senior-designere Alexandra Kloster og Ina Rudolfsen Bråthen, samt senior produksjonsleder Reidar Oksavik bryter ut av Cretalux for å starte designbyrået KeepOslo. Det nye byrået skal i hovedsak jobbe med visuell produkt,- og bedriftsidentitet, med effekt og kunderelasjon i hovedfokus.

Trioen har vært et team i en årrekke og jobbet med mange av landets ledende merkevarer og aktører som Ringnes, Orkla, Salma, Diplom-Is, Tine og Den Norske Opera & Ballett for å nevne noen. Alexandra Kloster og Ina Rudolfsen Bråthen var med fra oppstarten av Cretalux, og har lang erfaring fra flere design,- og reklamebyrå. Reidar Oksavik har hatt produksjonsansvar i både Tine og Synnøve Finden .

– Selv om vi er et rykende ferskt byrå, har vi lang fartstid og er spesialister på vårt fagfelt. Vi har et stort fokus og brennende engasjement i alt vi gjør og ser nå frem til en mer sirkulær tilnærming til arbeidene våre forteller Reidar Oksavik.

Magien ligger i samarbeidet

– For oss er sterke konsepter med godt designhåndtverk alltid målet. Vi tror at de unike og modige løsningene, som gir de beste resultatene, kommer fra et tett og åpent samarbeid med kunden. Det er først når vi blir et storteam at vi både kan lytte, stille spørsmål og ikke minst utfordre. Da har vi verdens beste jobb – det er dette vi ønsker å rendyrke, og som er er selve grunnen til at vi nå starter Keep sier Ina Rudolfsen Bråthen.

– De siste årene har vi sett flere små utbryterbyråer med spisskompetanse som gjør det skarpt i vår bransje, det har vært utrolig inspirerende å følge med på. Vi tror styrken ligger i nettopp det å være det lille spesialistbyrået, hvor vi kan følge prosjektene enda tettere og være involvert gjennom hele prosessen. Det føles helt riktig å ta sats og starte for oss selv nå, og vi gleder oss til å ta fatt på et nytt kapittel. Keep skal være et inspirerende sted, både for kundene og oss. Vi ser svært optimistisk på fremtiden avslutter Alexandra Kloster.