DM-Thea raser mot produksjonen – reagerer på hvordan hun blir framstilt

Thea Heber Bjørndal Iversen, én av årets deltakere i DM-Mesterskapet, reagerer på måten hun blir fremstilt i løpet av sin tid i Bring-huset.

Theafisk

For to uker siden var det verdenspremiere på den nye direkte-markedsføring-reality-konkurransen Brings DM-Mesterskapet. Her konkurrerer 4 team fra media- og reklamebransjen om hvem som er best i DM (direkte markedsføring).

Én av deltakerne, Thea Heber Bjørndal Iversen, reagerer nå sterkt på måten hun har blitt framstilt på skjermen.

– Jeg føler jeg har blitt klippet vekk fra serien, og er veldig skuffet over det. Det var kameraer på oss store deler av oppholdet og jeg sa mye artig som jeg trodde skulle komme med i episodene. Jeg vet jo hvordan god reality blir til. Mye handler om å by på seg selv, og det følte jeg at jeg gjorde under oppholdet.

– Man føler seg jo lurt og redigert, rett og slett

Iversen forteller til KF at hun hadde mange gode kommentarer og lure blikk som hun sørget for å posjonere ut slik at det skulle bli god underholdning for seerne. Nå anklager hun produksjonen og reklamebyrået Pol for å ha unngått å ha med hennes deltakelse i sin helhet.

– Jeg reagerer jo på at det er mange situasjoner som jeg vet er festet på film, som ikke er med i serien. For eksempel så hadde jeg lagt meg til et spesielt ganglag som jeg brukte da jeg ankom konkurranserommet, for at jeg skulle stå ut i mengden. Dette hadde jeg brukt lang tid på å øve inn, men tror du det er med i serien? Nei, det har selvfølgelig blitt klippet vekk. Man føler seg jo lurt og redigert, rett og slett.

– Den beste versjonen for seerne

Magga&Anders, som står bak produksjonen, sier til Kreativt Forum at de ikke har noen intensjoner om å fremstille enkelte deltagere på spesielle måter.

– Som i alle andre produksjoner, enten det er tv-serier eller reklame, så filmer vi mye for så deretter å klippe ned til det vi mener blir den beste versjonen for seerne. Det er ikke sånn at vi klipper ut enkelte av deltakerne mer enn andre, men alt vi filmer kan selvfølgelig ikke komme med i den siste versjonen. Da ville i så fall episodene blitt fryktelig lange og sikkert veldig kjedelige. Når det gjelder det spesielle ganglaget Iversen referer til så må vi være ærlige på at det har vi ikke lagt merke til. Vi har sett gjennom alt av råmateriale og kan ikke se at det var noe spesielt med måten Thea gikk på.

Thea privat 01
Raser mot produksjonen: Thea Heber Bjørndal Iversen reagerer på måten hun blir fremstilt i løpet av sin tid i Bring-huset.
IMG 6544
IMG 6546

– Tatt helt ut av kontekst

Iversen kjøper ikke forklaringen til Magga&Anders, og mener på sin side at de fint kunne ha tatt med alle klippene hun er med i.

– Som sagt, jeg gjorde en god figur i DM-Mesterskapet og jeg kjøper ikke at folk syns det er kjedelig. Da kan jeg like gjerne slutte å gjøre en god figur. Og når de sier at de klipper ned episodene for å gjøre de kortere, så syns jeg det bare faller på sin egen urimelighet. Og nå føler jeg meg feilsitert angående det spesielle ganglaget. Det er tatt helt ut av kontekst.

Episode 3 av DM-Mesterskapet kommer på fredag!

Alle episodene er tilgjengelige her.

Vil du få episodene rett i mailboksen – dagen før alle andre? Meld deg på Brings nyhetsmail her.