GK-sjef Hans Geelmuyden går av, Karne Lykkebo tar over

Sjefen for GK i Danmark, Karne Lykkebo, overtar som managing partner i Geelmuyden Kiese Gruppen fra i dag, forteller selskapet i en melding. – Debatten om mangfold og integrering i Norge i juni i år har fremskyndet beslutningen om å slippe til yngre krefter. Står du stille, blir du skutt, sier Hans Geelmuyden.

Gk
Karne Lykkebo, Hans Geelmuyden og Marit Høvik Hartmann.

Hans Geelmuyden trer ut av den daglig ledelsen av selskapet, men fortsetter som eier og styreleder i GK Gruppen og seniorrådgiver i GK. Karen Lykkebo (38) fortsetter også i rollen som managing partner for GKs danske virksomhet. Samtidig overtar Marit Høvik Hartmann som managing partner for GK i Norge.

– Karne har ledet en vellykket turn-around ved det danske kontoret de to siste årene. Hun har også gått i bresjen for å utvikle Geelmuyden Kiese til å bli et skandinavisk samfunnsbyrå. Derfor var det naturlig å be henne ta stafettpinnen videre. Debatten om mangfold og integrering i Norge i juni i år har fremskyndet beslutningen om å slippe til yngre krefter. Står du stille, blir du skutt, sier Hans Geelmuyden.

– Et stort privilegium

Lykkebo har jobbet i GK i Danmark i ni år. Hun har vært partner de seneste fire, og har sittet i GKs skandinaviske ledergruppe fra juni 2018.

– Hos Geelmuyden Kiese er vi mere enn 100 hjerner, som hver dag skaper kommunikasjon som endrer holdninger, flytter markedsandeler og skaper endringer i samfunnene våre. Det er et stort privilegium å få lov til å stå i spissen for så mange gode folk på tvers av grenser. Jeg gleder meg til å videreutvikle Geelmuyden Kiese – for slik verden utvikler seg, har behovet for kommunikasjon som styrker åpenhet, bærekraft og samspillet mellom virksomheter, borgere og samfunn, aldri vært større enn nå, sier Karne Lykkebo.

– Et fyrtårn i norsk kommunikasjonsbransje

Marit Høvik Hartmann (51) er partner, har sittet i den skandinaviske konsernledergruppen fra januar 2019, og er Chief Operating Officer i Geelmuyden Kiese Norge. Hun har mer enn 20 års erfaring som rådgiver og leder i norske reklamebyråer som McCann, Leo Burnett, DDB og Dinamo. Hun har ledet store tverrfaglige prosjekter innen olje & gass, telecom, finans, FMCG, reiseliv og offentlige aktører.

– GK har vært et fyrtårn i norsk kommunikasjonsbransje i mer enn 30 år, og slik skal det fortsette. GKs styrke er mangfoldet av kompetanser som samarbeider, også på tvers av Skandinavia, sier Marit Høvik Hartmann.