Ice velger Morgenstern

Teleoperatøren Ice har valgt nytt reklamebyrå, og 43 byråer har gradvis blitt til ett over en to-måneder lang konkurranse som innebar speed-dates, workshops, strategisk og kreative leveranser.

Morg
Lodrett venstre: Helene Klæboe Berg (markedssjef i Ice Bedrift), Carina Llaò (rådgiver i Morgenstern, Mira Liv Helland Mortensen (tekstforfatter i Morgenstern), Camilla Nygaard (leder for reklame og produksjon i Ice). Lodrett høyre: Sebastian Prestø (tekstforfatter i Morgenstern), Anders Muurman Holm (kreativ leder/tekstforfatter i Morgenstern), Mussa Dagnew (leder for markedsføring i Ice), Jannicken Lampe (marked og merkevaresjef i Ice), Sebastian Graf Stenberg (tekstforfatter i Morgenstern). Foto: Sebastian Storvik/Ice

I starten av januar begynte Ice jakten på nytt reklamebyrå.

– Aller først: nivået har vært skyhøyt. Selv om dette har vært en prosess som innledningsvis ble pakket inn i speed-dates og frieri så har det som i kjærligheten vært hardt arbeid og tidvis krevende. Vi har investert mye tid og krefter, og har måttet avvise flere ekstremt dyktige byrå og herlige folk på veien, og det har jo gjort vondt, sier Jannicken Lampe, markeds- og merkevaresjef i Ice.

– Morgenstern har gjennom hele prosessen levert ekstremt bra og solid, og jevnt over høyere enn konkurrentene. De har imponert oss med sin tilnærming, teamsammensetning, mentalitet og strategiske kreativitet. De har utfordret oss og inspirert oss, og vi opplever at de kan tilføre merkevaren, og ikke minst hverdagen og prosessene flere spennende dimensjoner og perspektiver som vil bidra svært positivt til veksten vår videre mot 1 milliond kunder, forteller Lampe.

– Mulighet til å riste skikkelig i «Telekom-Norge»

Carina Llaò, rådgiver i Morgenstern, sier det har vært en emosjonell tid for hele teamet.

– Vi hadde altså så lyst på dette samarbeidet. Både fordi vi tidlig kjente at kjemien var der, og fordi vi har sett hvordan Ice har kjøpt bra reklame av Nord DDB. Ice har en unik mulighet til å riste skikkelig i «Telekom-Norge», det skal vi gjøre vårt beste for å bidra til. Vi vil også berømme Ice for en profesjonell og ryddig prosess. Deadlines som til enhver tid er overholdt, samt at de honorerte litt lenger ned i prosessen. Nå gleder vi oss til å jobbe sammen med den kule gjengen i Ice!