Kreativt Forums Kundepris til Posten

Den samme kvelden Posten og POL vant Grand Prix med kjærlighetsfilmen «When Harry Met Santa», mottok 375-åringen også Kreativt Forums høythengende Kundepris. Prisen ble delt ut under Gullblyanten 2021.

KF Kundepris 3
Kreativt Forums Kundeprisen i Gullblyanten 2021 ble mottatt av Hege Barbara Aarhus, kampanjeansvarlig Posten.
KF Kundepris 4
Benedikte Løvdal, daglig leder i Kreativt Forum delte ut Kundeprisen fredag kveld. Prisen ble mottatt av Hege Barbara Aarhus, kampanjeansvarlig Posten. Foto: Tor Lie
KF Kundepris 1
KF Kundepris 2

Kreativt Forums Kundepris ble delt ut av daglig leder Benedikte Løvdal på Gullblyanten-scenen fredag kveld. Hun leste følgende begrunnelse:

– Kreativt Forums kundepris deles i år ut til en kunde som gjennom de siste årene har vist evne og vilje til å kjøpe vågale kreative ideer, og investert i uventet kommunikasjon av høy kvalitet. En modig kunde som har turt å utfordre det tradisjonelle, og evnet å bruke kommunikasjon og kreativitet som virkemiddel for å gjøre seg selv samfunnsrelevante.

– Årets vinner av Kreativt Forums Kundepris har innsett at det å våge å bryte med kategorien markedsføringsmessig har gitt de største resultatene.

– De har oppnådd det mange drømmer om – å bli de mest omdiskuterte og delte julekampanjene de siste årene, ikke bare i Norge, men også i hele verden.

– For en 375 åring er det intet mindre enn imponerende.

– Gratulerer så mye til Posten!

Prisen ble mottatt av Hege Barbara Aarhus, kampanjeansvarlig Posten.