Making Waves blir NOA Ignite

Design- og digitalbyrået Making Waves endrer navn til NOA Ignite. Det gjør også de øvrige design- og digitalbyråene på tvers av fire land i The North Alliance, som til sammen utgjør over 350 ansatte.

NOA Ignitelogo

Making Waves har vært et markant byrå i det norske markedet i 20 år. Fremover samles alle design- og digitalbyråer på tvers av fire land i The North Alliance under det felles navnet NOA Ignite. Endringen gjelder Making Waves i Oslo, Stockholm og Krakow, samt søsterbyrået Hello Great Works i København og e-commerceselskapet Oakwood i Stockholm. Tilsammen vil NOA Ignite representere over 350 ansatte innenfor rådgivning, design og teknologi.

– 2020 ble, tross alt, et bra år for oss på mange måter. Vi har aldri vunnet så mange nye, kjente og ambisiøse kunder som i fjor. Mange kjente merkevarer valgte NOA Ignite som partner i løpet av 2020. Bank Norwegian, Cognite, Verdens Helseorganisasjon, Unicef, Veidekke, Allente (Canal Digital), e-helsedirektoratet, Microsoft og NHO er alle nye navn på kundelisten, sier Kristine Bjørnstad, leder av NOA Ignite i Norge.

Bjørnstad
Kristine Bjørnstad, leder av NOA Ignite i Norge.
Holmøy
Marte Holmøy, designdirektør i NOA Ignite.

– I tillegg til nye kunder har vi gjennom de seneste årene ansatt dyktige seniorer innen våre satsningsområder, og flere starter også nå i løpet av våren. For oss er det et bevis på at vi har ambisjoner som motiverer folk. Vårt mål er å finne, og oversette, strategiske forretningsmål og brukerbehov til unike, engasjerende, effektive og lønnsomme digitale produkter og tjenester. Fremover kommer vi til å fortsette å ha fokus på forretningssmart designrådgivning, datadrevet design og personaliserte opplevelser, samtidig som vi alltid er på utkikk etter de mest toneangivende, kreative og skarpe håndverkerne i bransjen, sier Marte Holmøy, designdirektør i NOA Ignite.

– I 2020 fikk vi også et gjennombrudd innenfor bærekraftig design, og det blir liggende som et premiss i alle leveransene våre fremover.

Implementeringen av NOA Ignite som navn vil skje suksessivt de neste en til to månedene.