PrivatMegleren har valgt AntiDiffer

PrivatMegleren skal gjøre valget av megler enda enklere: Utvikler eget økosystem for både boligselgere, boligkjøpere og meglere.

Image from i O Sx
Grethe Meier fra Privatmegleren sammen med AntiDiffers Andrea Kristine Lysgaard, Ben Christensen og Ann-Kristin Hansen og Kristoffer Noring, Anne Rønning og Kari Skjold fra Xlent.

PrivatMegleren har valgt AntiDiffer og deres søsterselskap XLENT som strategiske rådgivere for å utvikle sitt digitale økosystem. Valget er et resultat av en anbudskonkurranse som ble gjennomført ved årsskiftet, hvor flere byråer deltok.

– Vi så etter et miljø med sterk forretningsforståelse, som evner å tenke nytt, og som forstår hva som er gjeldende drivere i vår bransje. Et miljø som forstår at vi må skape verdier for både kunder og meglere, som ser verdien av tett samarbeid med våre strategiske samarbeidspartnere. Dette i sum gjør at vi skal skape bransjeledende tjenester, sier Grethe Meier, administrerende direktør i PrivatMegleren.

– Vi inngikk samarbeid med AntiDiffer/XLENT i mars, og er allerede godt i gang med utviklingen av vårt nye økosystem. Dette vil gi oss økt konkurransekraft ved at vi selv får hånden på rattet når det gjelder forretningsutvikling, våre kunder får et bedre og unikt tjenestetilbud, samtidig som vi får forenklet hverdagen til våre 500 eiendomsmeglere, fortsetter hun.

Får spilt på hele bredden av sin kompetanse

Det er Ben Christensen, strateg og partner i AntiDiffer som vil være ansvarlig for kundeforholdet de neste årene.

– Vi er selvfølgelig svært glade for at vi får muligheten til å bistå PrivatMegleren i tiden fremover. Til å være et relativt nystartet miljø, har vi betydelig erfaring med utvikling av økosystemer og tjenester, og gjennom denne avtalen får vi spilt på hele bredden av vår kompetanse i Parkveien 55, innen strategi, design, teknologi og utvikling, sier Christensen.

– PrivatMegleren har valgt en forretningsdrevet egenutviklet digital tjenesteplattform, Nexus Link, fra vårt søsterselskap XLENT, som gjør de bedre i stand til å raskt få utviklet nye tjenester. Noe av den største utfordringen til mange selskaper er teknisk spaghetti, som gjør det krevende å få til nødvendig integrasjoner. Dette løser vår plattform utmerket, og skaper en helt annen fleksibilitet, fortsetter han.