Strategi-workshop utsolgt to ganger på to dager

Kreativt Forums workshop med plannerguruen Mark Pollard 5. desember ble utsolgt samme dag som den ble annonsert. En ekstra workshop ble utsolgt nesten like fort. – Dette er gøy, synes KFs Aksel Sørbye.

91280 10bcc original
Mark Pollard.

Tidligere denne uken inviterte Kreativt Forum og Bring til strategi-workshop med Mark Pollard, en av de mest toneangivende stemmene for plannere og rådgivere de siste årene. Han leder rådgivningsselskapet Mighty Jungle, som blant annet har dedikert sin virksomhet til å forhindre at «briljante folk blir sittende fast i seg selv», ved hjelp av noen svært enkle og svært nyttige verktøy.

Responsen fra publikum, for en stor del plannere, rådgivere og byråledere, var ganske umiddelbar: Først ble det utsolg i løpet av en dag. Og da en ny workout ble organisert ble også disse billettene revet vekk på kort tid.

– Det er alltid gøy med en slik respons på det vi tilbyr våre medlemmer. Vi traff tydeligvis på et fagområde som er av stor interesse for mange. Nå gjelder det bare å levere til forventningene, sier Aksel Sørbye, som har fag- og kompetanseansvaret i Kreativt Forum.

– Fire fagområder vi ønsker å fokusere på fremover er kreativitet, innsikt, strategi og teknologi, legger han til.

Her kan du lese mer om workshopen.