Anker og Dysvik Hagen til Grey

Thomas Anker og Espen Dysvik Hagen går inn i den kreative ledelsen av Grey Oslo

9119 c1171 original

Grey Oslo har ansatt AD Thomas Anker og tekstforfatter Espen Dysvik Hagen, som begge går inn i byårets kreative ledelse. Teamet starter medio august og skal ifølge en melding fra byrået jobbe tett med administreredne direktør Øivind Breen og resten av ledelsen i Grey Oslo for videre utvikling av byrået.
– Jeg har nå vært i Grey i 4 måneder og er veldig glad for å få på plass en av de siste brikkene i et nytt, offensivt og sterkere byrå, sier Breen.
– Thomas og Espen bringer med seg ny energi og kreative krefter som vil utvikle oss betydelig.

Anker og Dysvik Hagen har hentet en rekke premier i kreative konkurranser i inn- og utland. Thomas Anker er utdannet ved Academy of Art College i San Francisco, og har 10 års erfaring som kreatør fra Foot, Cone and Belding i USA og Dinamo Reklamebyrå på Lysaker. Han startet for 3 år siden merkevarebyrået WORK, som fokuserer på å bygge helhetlige merkevarer gjennom en tverrfaglig arbeidsmetodikk.

Espen Dysvik Hagen har utdannelse fra Westerdals og har erfaring fra byråer som Dinamo, Hei! og DDB.

Grey Oslo har i løpet av de siste månedene vært gjennom en større endringsprosess, og ifølge Breen er det viktigste å utvikle grunnstammen i byråets kjerneprodukt.
– Det finnes ikke et suksessbyrå som ikke mener kreativitet er deres kjerneprodukt, men vi skal utvide begrepets innhold. Vi er i forandring og er veldig opptatt av å få med folk vi har lyst til å forandre sammen med. Espen og Thomas er definitivt to sånne typer, sier Breen.

På bildet: Øyvind Breen (t.h.), Marianne Knutsen, Espen Dysvik Hagen og Thomas Anker.