Blir generalsekretær i AV-OG-TIL

Alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL ansetter Randi Hagen Eriksrud som ny generalsekretær.

88469 68159 original
Randi Hagen Eriksrud er ansatt som som ny generalsekretær i AV-OG-TIL. Foto: Julianne Leikanger

Randi Hagen Eriksrud overtar etter Kari Randen, som i september takket av etter åtte år som daglig leder. Eriksrud har hovedfag i sammenliknende politikk, og startet karrieren i Geelmuyden Kiese rett etter studiene. Hun har også jobbet som kampanjeleder i Amnesty Norge og som kommunikasjonssjef i Likestilling- og diskrimineringsombudet.

– Jeg har alltid hatt sansen for AV-OG-TIL og det organisasjonen står for. Jeg ser frem til å bruke tiden min på noe jeg synes er veldig viktig, nemlig å snakke om alkoholbruk og konsekvensene for oss selv og omgivelsene, sier den påtroppende generalsekretæren.

Spennende med det tabubelagte

I AV-OG-TIL skal hun blant annet bidra til at det blir enklere å snakke om hvordan man drikker.

– Alkohol er mer tabubelagt enn man skulle tro. Jeg synes det er spennende å gå inn på det tabubelagte, og få til gode samtaler. Det gir meg også mye som menneske, forteller hun.

Eriksrud kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS), og har bred organisasjonserfaring fra tidligere.

– Randi har lang erfaring og flere toppjobber innen kommunikasjon og organisasjonslivet på CV-en. Vi er overbevist om at vi i Randi funnet rett person til å lede AV-OG-TIL fremover, og ser fram til godt samarbeid, sier styreleder i AV-OG-TIL, Stig Søderstrøm.