Endre Løvaas til Starcom

Skal styrke satsingen på innholdsmarkedsføring.

38396 fe862 original
Endre Løvaas. Foto: Starcom

Endre Løvaas har blant annet etablert en rekke suksessfulle events som har satt Fri Flyts merkevarer på kartet. I dette arbeidet har han jobbet med en rekke store merkevarer, mange av landets ledende idrettsutøvere og ulike typer produksjonsmiljøer. Den tidligere markedssjefen blir en viktig brikke i Starcom sin satsing på innhold og kreativitet fremover, ifølge sin nye arbeidsgiver.

– Endre skal styrke vår satsing på innholdsmarkedsføring, eller «branded content». I dagens medielandskap fins det et hav av muligheter i skjæringspunktet mellom innhold og media, men området er foreløpig lite utviklet i det norske markedet. Endre har en sjelden evne til å skape engasjerende og nyskapende løsninger, og ikke minst sørge for at de blir kraftfullt gjennomført, sier Peder Mittet, byråleder i Starcom.

Løvaas har samarbeidet med Starcom i en rekke prosjekter tidligere, deriblant med en jobb for Maarud Proviant som vant Mediestrategiprisen i 2010. Nå gleder han seg til å innta Starcom-kontorene i Tollbugata 17 på fast basis.

– Starcom har for meg stått ut som et uformelt, men ambisiøst mediebyrå med utrolig flinke folk, hvor det er rom for kreativitet og nytenkning. Jeg gleder meg stort til å bidra til at Starcom styrker seg ytterligere innen innholdsmarkedsføring, sier Løvaas.