Fem nyankomne til Brandlab

Etter et ifølge dem selv «knallår» i 2007 og fortsatt positiv utvikling i år, har Brandlab tatt sats og rekruttert fem nye designere og strateger.– Fem nye kolleger på så kort tid er den største investeringen vi har gjort i Brandlabs korte liv. Når vi investerer såpass tungt i nytt mannskap, er det fordi vi ser at vi har truffet godt i markedet med vår virksomhet som er i skjæringspunktet design, kommunikasjon og strategi. Basert på de jobbene vi gjør er det vanskelig å si om vi er et designselskap som gir strategiske råd og følger opp med konkret kommunikasjon, et sisteleddsbyrå som designer eller et strategiselskap som også leverer design og kommunikasjon, sier daglig leder Monna Nordhagen.

De fem nyankomne er: Konsulent Carine Zeier, som kommer fra stilling som informasjons- og markedssjef hos Fast, der hun hadde spesielt ansvar for å utvikle deres internasjonale markedsføringsteam. Hun har erfaring både fra mindre oppstartsbedrifter og fra større, internasjonale firmaer, og har en MBA fra Boston University.

Prosjektleder Jenny Borge Bull, utdannet Bachelor i Markedsføring med spesialisering innen merkevarebygging fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har hun ett år med interiørdesign fra Istituto Europeo di Design, Milano.

Designer Didrik Rasmussen, utdannet på kunsthøgskolen i Oslo innenfor Visuell Kommunikasjon. Han har blant annet erfaring som junior designer i Skin og har vært medlem i styret til Grafill Oslo siden 2005. Han er også aktiv i kunstbloggen www.kjefta.org som blant annet hadde ansvar for kunstsatsningen på Hove-festivalen.

Designer Truong Vu Pham, utdannet innenfor visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo og grafisk design fra Merkantilt Institutt. Truong vant gull sammen med Didrik i studentkategorien på Visuelt i år.

Designer Marianne Salomonsen, utdannet grafisk designer fra Westerdals School of Communication. Hun kommer fra Coor Service Management. Av designpriser har hun mottatt Gull i kategorien Identitetsdesign og bronse i kategorien Boards/plakat i Gullblyantspisseren.

På kundelista til Brandlab står blant annet Synnøve Finden, Oslo Børs VPS, Sargas, Leiv Vidar, Ski-VM 2011 og Kebony.

Selskapet ble startet av Sven Skaara, Terje Børresen, Einar Hatlo og Monna Nordhagen i 2005.