Flere konsulenter til Brainify

Konsulentselskapet Brainify øker staben med en AD og en tekstforfatter. På to år har selskapet vokst fra to til 10 medarbeidere.

87775 5172c original
Grunnlegger og daglig leder Johannes Hoff Holmedahl (i midten) øker staben med AD Espen Hansen (t.v.) og tekstforfatter Pétur Níelsson. Foto: Hanne Marie Lenth Solbø

Konsulentselskapet Brainify hjelper kunder med design, webutvikling og produksjon av innhold, og ble etablert av Johannes Hoff Holmedahl i slutten av 2015. Selskapet har vokst jevnt og trutt siden og teller nå ti: fem designere, én tekstforfatter og fire utviklere, hvorav tre av disse sitter i Bangladesh.

De to nye konsulentene er tekstforfatter Pétur Níelsson og AD og seniordesigner Espen Hansen. Førstnevnte har flere års erfaring fra NRK og avisene Vårt Land og Klar Tale.

– Vi har merket en stor interesse fra kundene for en tekstforfatter og innholdsprodusent som Pétur. Det er én ting å få noen til å lage en ny nettside for seg eller å designe en pen brosjyre, men å lage de gode tekstene, lage videoen som skal på Facebook eller lage den månedlige podcasten, er det mange som føler blir vanskelig å gjøre selv. Hans styrke er å tenke digitale muligheter i kombinasjon med å hjelpe oss alle å uttrykke oss enkelt og lettlest, sier grunnlegger og daglig leder Holmedahl.

AD og seniordesigner Espen Hansen har 15 års erfaring fra reklame- og designbransjen. På CV-en står blant annet arbeidsgivere som Nova Vista og Catch Media, og kunder som Siemens, Samsung, Jordan og Doro

– Vår nye AD og designer Espen er også på plass fra 1. februar. Han skal avlaste meg som kundekontakt og teamleder, og vil forhåpentligvis kunne gi oss nye dimensjoner, avslutter Holmedahl.

Brainify jobber med kunder som Dagsavisen, Vårt Land, Redd Barna og NTB i Oslo. I tillegg jobber for kunder som Romerike Bredbånd og Aktiv-kontorene i Nedre Romerike.