Fra Telenor Group til Trigger

Den internasjonalt erfarne forretningsutvikleren Nicolay Nickelsen blir del av Triggers akselerator-team.

84973 38fce original
Nicolay Nickelsen skal bistå norske virksomheter med å ta grepene som trengs for å møte den digitale transformasjonen. Foto: Trigger

Nicolay Nickelsen slutter som Vice President for Global Partnerships i Telenor Group, hvor han har hatt ansvaret for å utvikle strategiske samarbeid med blant annet Google, Facebook og Amazon. Nå går han til Trigger for å jobbe med digital transformasjon, forretningsutvikling og skalering av virksomheter.

Nickelsen har tidligere bygget opp Funcoms internasjonale virksomhet i blant annet USA og Kina og har bakgrunn fra forretningsutvikling i norsk og internasjonal musikkbransje. Nå blir han en del av Triggers akselerator-team.

– Jeg hadde aldri sett for meg å begynne i et PR-byrå, men ble anbefalt å snakke med Trigger av folk som visste mye om hvor de er på vei. Da vi møttes ble jeg først nysgjerrig, så fascinert og deretter begeistret og da jeg fikk Triggers tilnærming til forretningsutvikling under huden ble jeg overbevist om at Trigger har det som trengs for å skape viktige verdier i fremtiden. Det arbeidet vil jeg være med på, sier Nickelsen.

Skal posisjonere virksomheter i møtet med digitaliseringen

I Trigger ser de på Nickelsen som en nøkkelperson i det videre arbeidet med å realisere og videreutvikle sitt nye konsept.

– Heldigvis var vi allerede i gang med å redefinere konseptet vårt da jeg møtte Nicolay for første gang, så da han fortalte at han ikke så for seg en fremtid i PR-bransjen, kunne jeg respondere med at det gjorde ikke vi heller. Siden har vi hatt mange interessante diskusjoner om hvordan man best kan ta grep for å møte konsekvensene av digitaliseringen, og vi fant fort ut at vi deler mange av de samme perspektivene. Nå gleder jeg meg enormt til å jobbe sammen med Nicolay for å hjelpe nye og etablerte virksomheter med å posisjonere seg for møtet med det teknologiske skiftet, sier Preben Carlsen, konsernsjef i Trigger.