Grünfeld og Osfoss til Westerdals

Nina Grünfeld og Vibecke Osfoss er ansatt som instituttledere på Westerdals' to nyopprettede institutter.

I forbindelse med den store endringsprosessen Westerdals School of Communication nå er inne i, har skolen etablert 2 nye institutt: «Instituttet for fortellingsmedier», med studieretningene Film og TV og Skribent og tekst. Og «Instituttet for kommunikasjonsdesign» med studieretningene Grafisk Design, Eksponeringsdesign, Art direction og Scenografi og Event.

Skolen mener ansettelsene vil få sentral betydning både i skolens faglige og organisatoriske satsninger fremover.
– De vil styrke skolens kapasitet i realiseringen av våre nye faglige satsninger, i vår høyskoleprosess og vårt nye bygg på Vulkan, heter det i en melding fra skolen.

Nina F. Grünfeld (41) er utdannet filmregissør fra Dramatiska Institutet i Stockholm, har gjennom en årrekke skrevet, regissert og produsert kort- og novellefilm, reklame og TV-dokumentar

Vibecke Osfoss (38) har Master in Museum Studies fra UCL i London samt Folkloristikk hovedfag, antropologi og museumsstudier fra Blindern. Har jobbet 8 år i Expology, som utvikler fysiske opplevelsessentre og læringslaboratorier og nettløsninger for disse,
samt strategiske konferanser/arrangementer og identitets- og innovasjonsutvikling. Har vært utstillingsutvikler på Science Museum i London og jobbet med familieaktiviteter på Museum of London.