I Norge på sommerjobb

Den argentinske VFX-artisten Eduardo Walger gjester Hocus Focus i sommerI juni ankommer Eduardo Walger, VFX supervisor fra La Posta Posthouse i Buenos Aires, til Hocus Focus. Han er ifølge Elin Foss hos Hocus Focus «en av verdens beste VFX-artister på Mistika», for de som måtte skjønne fagspråket.

I Buenos Aires er han partner og VFX supervisor i La Posta Posthouse. Her han han jobbet med over 500 reklamefilmer, samt en rekke internasjonale og latinamerikanske spillefilmer. La Posta er et etterarbeidshus med 4 Mistika-suiter i tillegg til klipp, lyd og en stor avdeling dedikert til 3D. De har blant annet vært med på å gjøre VFX/3D på «Brødrende Grimm» av Terry Gillian.

Hos SGO i Madrid designet han brukersgrensesnittet på selve systemet Mistika, utviklet fargekorrigeringsverktøyet, og skrev brukermanualer.
– Vi gleder oss svært til Eduardo kommer! I tillegg til å være en utrolig kunnskapsrik og dyktig VFX artist, er han også en inspirasjon for både ansatte såvel som kunder. Så i juni/juli vil man også kunne gjøre fargekorrigering/VFX/online hos Eduardo Walger, i tillegg til Haavard & Bengt Ove, sier en meget entusiastisk Elin Foss.