Iram Haq til Robin Good

Iram Haq begynner som prosjektleder i Robin Good, og skal samtidig også utvikle egne prosjekter.

– Årsaken til at vi valgte Iram er først og fremst fordi vi tenker utradisjonelt, sier Unni Amundsen som er konsulent og partner i Robin Good.

Iram Haq har ikke utdannelse eller bakgrunn som prosjektleder, men har gått tre år på Westerdals og har allsidig erfaring fra filmmijøet, både foran og bak kameraet. I disse dager jobber hun med sin kortfilm nummer to hvor hun denne gangen også har regi i tillegg til manus.

– Vi er sikre på at Iram vil fikse prosjektlederjobben uten problemer, men som et lite byrå var vi også på jakt etter en person med tilleggskvalifikasjoner. Hos oss er skillet mellom konsulent og prosjektleder på den ene siden og de kreative på den andre siden,ofte ikke-eksisterende, forteller Amundsen.
– Dessuten har vi et ønske om å jobbe enda mer med kunst, kultur og ideelle organisasjoner, og her blir Iram viktig, understreker konsulenten.

– Gjennom prosjektlederjobben får jeg mulighet til å bruke utdannelsen min fra Westerdals, samtidig som Robin Good gir meg rom for å jobbe med mine egne prosjekter, avslutter Haq.