Kitchen styrker staben

Suzanne Bonnevie er ansatt som ny prosjektleder i Kitchen. Bonnevie melder overgang fra Uncle Grey.Suzanne Bonnevie har en Bachelor i Media fra University of Westminster i London med spesialisering innen TV-produksjon.
Hun har jobbet med kunder som DnB NOR, Kari Traa, Bluegarden med flere.
– Vi er glade for at Suzanne valgte Kitchen og tror hun kommer til å tilføre byrået nye dimensjoner. Det er stort trøkk i byrået og Suzanne vil ha nok å ta tak i fra dag én, spesielt på Djuice, kommenterer byråleder Haakon Dahl.

– I Kitchen sitter alle prosjektlederne sammen i det vi ubeskjedent kaller «gullrekka».

Utradisjonelle midler – Å finne et nytt medlem til denne gruppen er en krevende øvelse hvor den etter hvert så utslitte frasen «både faglig dyktig og hyggelig» står sentralt. Vi måtte denne gangen bruke litt utradisjonelle metoder. Suzanne gikk seirende ut av vår lille realityserie «Jakten på en kokke». Etter og fremstått litt tilbakeholden og beskjeden i de innledende episodene fremsto hun etter hvert som en både handlingskraftig og sjarmerende. En samlet jury hadde henne som vinner til slutt, avslutter Dahl.

– Kitchen er et sted som oser av kreativitet og kvalitet. Nå vil jeg være med på å utvikle Kitchen videre, og gleder meg til å jobbe i et ungt og nytt miljø, kommenterer Bonnevie.