Lederskifte i PR-operatørene

Tonje Haugsgjerd Allern (31) overtar som daglig leder i PR-operatørene. Hun har arbeidet i selskapet siden 2005 og har de siste årene hatt en sentral rolle i selskapets ledelse.– Det er særdeles gledelig at Tonje har sagt ja til å gå løs på jobben som daglig leder. Hun er en av PR-bransjens få gode ledertalenter, og er spesielt god på drift og personalledelse. Tonje har hatt hele sin karriere i byråbransjen, og vet akkurat hva som skal til for styre en moderne og dynamisk konsulentbedrift, sier avtroppende daglig leder, Øystein Bonvik.

Bonvik skal nå fokusere på PR-operatørenes fag- og forretningsutvikling.

Allern kom til PR-operatørene som rådgiver i 2005 og avanserte raskt til å bli en av selskapets teamledere. Hun ble partner i selskapet i 2007, og har vært kundeansvarlig for flere av selskapets aller største oppdragsgivere. Før hun kom til PR-operatørene jobbet hun med forbruker-PR i JKL Oslo, og var før den tid ansatt som rådgiver i IT-PR-selskapet Move PR. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Allern overtar formelt som daglig leder i PR-operatørene 1. september 2008.

– Jeg brukte ikke lang tid på å takke ja til denne muligheten. Dette er en av PR-bransjens desidert mest spennende oppgaver, og jeg gleder meg til å utvikle organisasjonen videre. Vi har bygget et svært godt fundament de siste årene, og jeg er overbevist om at vi med dette laget skal kunne fortsette veksten og den faglige utviklingen, sier Allern.