MediaFront rekrutterer internasjonalt

Henter inn interaktiv-programmerere fra Brasil og India.

10326 98576 original

Interaktiv programmerere er en sjelden og ettertraktet art i Norge. MediaFront har innsett at landet er for lite, og har nylig rekruttert og ansatt tre utenlandske interaktiv-programmerere fra henholdsvis Brasil og India.
– Et genialt interaktivt konsept eller en ide kommer i dag sjelden noen vei uten like genial interaktiv programmering. I vår verden er en interaktiv programmerer en like stor helt som en kreatør. Og et kommunikasjonskonsept kan like gjerne springe ut fra en teknologisk nyvinning, sier Mathias Friis, kreativ leder i MediaFront.

Felipe Hefler og Paulo Paes har kommet over fra Sao Paolo, mens Monica Wadera kommer fra India. Alle har lang erfaring med interaktiv programmering fra hjemlandet.

Mediafront har i dag ansatte fra fem forskjellige land.
– Vi er ikke helt fremmed med ressurser fra utlandet og har utelukkende positive erfaringer med et bredt sammensatt miljø, og ser at vi også tjener mye på ulike erfaringer fra ulike miljøer rundt om i verden, sier Charlotte B. Dahll, daglig leder i MediaFront.

Selskapet har den siste tiden høstet stor internasjonal anerkjennelse gjennom en rekke høythengende priser. Byrået teller i dag rundt 20 mennesker.