Ny journalist i KF

Mina Lystad (24) har begynt som journalist i KF-redaksjonen. Hun erstatter Benedicte Wessel-Holst, som går videre til magasinet Mag, etter snaut to år hos KF.

7697 97b43 original

Lystad gikk ut av Westerdals School of Communication som ferdigutdannet tekstforfatter våren 2006, og har siden jobbet både som skrivende journalist, tekstforfatter, kommunikatør og redaksjonsmedlem.Lystad har blant annet jobbet i redaksjonen til NRK-programmene «Typisk Norsk» og «Adam og Eva». Hun har også vært innom kommunikasjonsbyråene Louder og Naked, har jobbet som musikkskribent og anmelder, og under utdannelsen var hun med på prosjekter med blant andre IKEA og Notar.

– Mina Lystad er en nysgjerrig, energisk og idérik journalist som fascineres av kommunikasjon i alle former, og som allerede har gjort seg godt kjent både i det hjemlige byrålandskapet og i flere redaksjonelle miljøer. Hun kom som bestilt, og vil kunne fylle Benedictes sko, sier redaktør Harald Grenne.

KF 2.0. Kreativt Forums fremtidige nettportal har vært under utvikling i over et år, i samarbeid med nettbyrået Jimmy Royal og utviklerne i Wox. I mars går den nye hjemmesiden på lufta.
– Jeg er helt sikker på at Mina Lystad er den rette til å være med på å utvikle redaksjonen i den retningen vi er på vei, hvor førsteprioritet er å få på plass en aktivt og dynamisk boltreplass på internett for alle som jobber kreativt med kommunikasjon, sier Grenne.