Ny prosjektleder i Kitchen

Kitchen har ansatt Nina Buskoven som ny prosjektleder.Nina Buskoven kommer fra Dinamo hvor hun blant annet har arbeidet med kunder som TINE, Norges Skiforbund, Telenor og Apotek 1. Hun har tidligere vært prosjektleder i Leo Burnett og Fredag Reklamebyrå, og har lang erfaring med mange av de største aktørene på kundesiden. Hun gleder seg til å sette i gang i ny jobb.

– Jeg er heldig som har fått være med på en fin tid i Dinamo og har blitt veldig glad i menneskene der. Nå gleder jeg meg til nye oppgaver i Kitchen som har en spennende kundeliste, hyggelige folk og høye kreative ambisjoner, sier Buskoven.

Endelig – Nina har et utpreget talent for å lede store og små prosjekter på kjøkkenet. Hun har tidligere jobbet sammen med mange av kokkene her i Kitchen, og vi som kjenner henne har alltid håpet at hun ville bli en del av oss. Ventetiden har vært lang, men nå er hun endelig på plass. Vi vet akkurat hva vi får når det gjelder Nina og det er vi svært fornøyde med. Nina skal blant annet jobbe med Norwegian og da passer det meget godt at hun bor i Moss rett ved Rygge der Norwegian nå flyr blant annet til Budapest, sier byråleder Haakon Dahl.

Han påpeker også at Nina Buskoven har inngående kjennskap til «harryturer» i Sverige, en innsikt både kunder og andre ansatte har etterspurt.