Nytt strategihode til JCP Ignite

Christian Alfsen, tidligere konsulent i Creuna, har funnet veien til Akersbakken og er ansatt som strategisk rådgiver i JCP Ignite.

61231 714db original
Christian Alfsen og Camilla Watz Johannessen. Foto: Lena Britt Fredrickson

– Med større kunder og mer komplekse problemstillinger å løse, ble det naturlig å bygge på med mer kompetanse. Christian liker skikkelig godt å løse merkevareutfordringer, har sterke meninger om kommunikasjon og tør å tenke stort. Og så passer han godt inn i gjengen vår, sier byråleder i JCP Ignite, Camilla Watz Johannessen.

Christian Alfsen har senest jobbet i Creuna, der han var konsulent for blant annet den prisvinnende kampanjen «Fly med oss» for Avinor. Han har også byråerfaring fra Screenplay/Virtual Garden, men det store merkevareinteressen hans ble vekket da han jobbet i Freia med Melkesjokolade.

– JCP Ignite er et utrolig spennende byrå, med masse energi som umiddelbart tiltalte meg. Her er man opptatt av å tenke stort, og siden jeg har alltid vært glad i å utfordre status quo, passer det meg som hånd i hanske. Jeg ble kastet ut i en rekke spennende prosjekter omtrent før jeg rakk å sette meg, så trives glugg i hjel så langt, sier Alfsen.

JCP Ignite teller nå 19 personer med fokus på opplevelsesbasert markedsføring. Byrået er en del av JCP Nordic som er et av Nordens største kommunikasjonshus bestående av selskapene JCP Event, JCP Ignite, JCP Travel, JCPr og JCP Digital. Totalt har JCP Nordic 115 ansatte i Norge, Sverige og Danmark.Annonse: