POL vokser og ansetter nytt team

Med Snorre Martinsen og Maja Folgerø har byrået ansatt de to kreatørene de ønsket seg aller mest.

54287 14903 original
Med i POL: Snorre Martinsen og Maja Folgerø. Foto: POL

2014 har vært et hektisk oppstartsår for POL. Allerede etter noen måneders drift, måtte lokalene utvides. Nå har byrået fordoblet seg både i antall kvadratmeter og mennesker rundt bordet.

– Siste tilskudd er to veldig flinke og hyggelige kreatører som vi har stor tro på. De har begge kombinasjonen av god gammeldags klokskap og en iboende digital tilnærming til kommunikasjon, forteller byrået.

Snorre Martinsen kommer fra Saatchi& Saatchi og Maja Folgerø kommer fra TRY/Apt, og har tidligere jobbet i Åkestam Holst.

– Vi bestemte oss tidlig for å ikke nødvendigvis snu den etablerte teamkortstokken på nytt, men finne de to personene vi ønsket oss aller mest. Og ta det derifra. Så ble det heldigvis match.

Helt hjemme

– For meg er POL det desidert mest spennende miljøet som finnes her til lands, og representerer en tenkning jeg føler meg helt hjemme i. Herlig å jobbe i team med Maja! Det er noe vi har gledet oss til lenge begge to,og vi er allerede i gang med flere veldig spennende oppgaver, sier Snorre Martinsen