Bleed får ny prosjektleder

Kunstner og fotograf Alette Schei Rørvik blir prosjektleder i Bleed. Der skal hun ha ansvar for kunder i inn- og utland.

82005 a4a34 original
Alette Schei Rørvik. Foto © Bleed

Alette Schei Rørvik er kunstner og fotograf, utdannet ved Kunst- og Designhøgskolen i Bergen. Parallelt med sin egen kunstneriske virksomhet, har hun de siste årene jobbet som produsent, prosjektleder, koordinator og konsulent innen kunst-organisasjoner, institusjoner, gallerier og for enkeltstående kunstnere. Rørvik har også erfaring fra film- og teaterproduksjoner, hatt ulike verv i kunstneriske juryer, og jobbet flere år som freelancefotograf.

I Bleed blir Alette prosjektleder, med ansvar for kunder i inn- og utland.

– Vi er svært fornøyd med å få en prosjektleder med en såpass bred kreativ bakgrunn. En evne til å forstå komplekse kreative prosesser er viktig for oss og våre kunder, sier Svein Haakon Lia, kreativ leder i Bleed

– Jeg er takknemlig og glad for å ha fått muligheten til å jobbe med så profesjonelle og dedikerte kollegaer som preger det gode, innovative og kreative miljøet ved Bleed. Min bakgrunn og kompetanse er noe jeg er sikker på vil komme godt med i denne stillingen, og jeg ser frem i mot alle spennende oppgaver og samarbeid som venter i tiden fremover. Sier Alette Schei RørvikAnnonse: