Rekrutterer fra Canada, USA og Norge

Design Container har fått tre nye kollegaer i løpet av høsten: Jessamine Jones, Haakon Rølmann og Alicia Harris.

81210 5af70 original
Fra venstre: Byråleder Linn-Cecilie Linnemann, Alicia Harris, Haakon Rølmann og Jessamine Jones. Foto © Design Container

Jessamine Jones er designer med bakgrunn fra det San Fransisco-baserte byrået SocioFabrica, Haakon Rølmann ble hentet fra Media Planet, mens Alicia Harris har arbeidet som utvikler i Driv Digital og kom fra Canada til Norge for tre år siden. Design Container teller nå 14 ansatte og har ambisjoner om videre vekst i 2017.

– Vi har nå 14 ansatte fordelt på fem nasjonaliteter og tre kontinenter. Det er gir en veldig god energi med så mange forskjellige bakgrunner samlet. Vi får hele tiden utfordret våre synspunkter og ser nye måter å løse utfordringer på, noe som er en styrke og en stor fordel i et marked som er i kontinuerlig endring, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

– Jeg var på jakt etter et arbeidssted som vurderer nye ideer høyt og som ikke er redd for utfordringer. Det er viktig for meg som utlending i Oslo å føle fellesskap og samtidig jobbe i et team som har som mål å fostre individuell vekst. Jeg har funnet alt dette i Design Container, sier Jessamine Jones, som er designer.

Haakon Rølmann har tidligere jobbet med content marketing, og som prosjektleder.

– Jeg ser frem til å bli en del av miljøet her og jeg tror det vil være med på å forme meg på en god måte. Design Container har et kreativt og kompetent miljø som jeg gleder meg til å lære mye av, sier Rølmann, som er konsulent i byrået.

Utvikler Alicia Harris synes det er kult å oppleve alle de forskjellige ideene og perspektivene som oppstår i løpet av en arbeidsdag hos Design Container.

– Jeg synes det er veldig spennende. Det er kjempeflott å være del av et kreativt team med så mangfoldige bakgrunner og ferdigheter, som jobber for å lage engasjerende nye løsninger for oppdragsgiverne.

Design Container arbeider med kunder som Difi, Oslo Business Region, Cultura Bank og ABG Sundal Collier.