Retur til Trippel

Reklamebyrået Trippel i Bergen har ansatt Kjetil Rohde Jakobsen (35) som webrådgiver og avdelingsleder for byråets interaktive avdeling.Rohde Jakobsen har tidligere vært ansatt i Trippel som utvikler, og har nå returnert til bergensbyrået. Denne gangen som rådgiver og avdelingsleder for den interaktive avdelingen, etter at dagens avdelingsleder har meldt overgang til TV 2.

New Deal-veteran Rohde Jakobsen har i mange år arbeidet for et britisk softwareselskap som system og applikasjonsutvikler. Han har også lang erfaring fra New Deal Reklamebyrå (nå DDB Oslo) som senior systemutvikler, der han har jobbet tett opp mot kunder som blant annet Norsk Tipping, Posten, Byggmakker og Leiv Vidar.

Før dette arbeidet han som produktansvarlig og systemutvikler i Hjemmenett og Bilnett (Orklas nettsatsning) Hans utdannelse er fra Alberta College Art and Design, samt United World College of the Atlantic.
– Jeg er glad for å kunne informere om at vi har fått Kjetil tilbake. Hans lange internasjonale erfaring er en styrke for oss og ikke minst for våre kunder. Kjetil innehar personlige kvaliteter og kompetanse som vil gi våre kunder fortrinn i deres kamp om markedsposisjoner og der interaktive løsninger er strategisk viktige virkemidler, sier byråleder Odd Gurvin.

Reklamebyrået Trippel AS er et fullservice byrå som ble etablert i 1998.