Senior merkevarestrateg til Design Container

Kjersti Svang Olsen er ny strategisk rådgiver hos det digitalfokuserte designbyrået.

69058 fd4fc original
Merkevarestrateg Kjersti Svang Olsen er nyansatt i Design Container. Her er hun flankert av salgssjef Bjørn Korterud til venstre og byråleder Linn-Cecilie Linnemann til høyre. Foto © Design Container

Design Container melder om et travelt 2015 med spennende kundeprosjekter og ny eier. Den siste tiden har kunder som Embriq og YX funnet veien til byrået, og i høst ble det klart at markedsføringsselskapet Artisti gruppen har kjøpt 70 prosent av byrået. Selskapet har nå ansatt merkevarestrateg Kjersti Svang Olsen som konsulent.

– Design Container er en god match. Her er det flinke og entusiastiske folk som virkelig forstår digitale flater og teknologi, og jeg kan ta med alt jeg har av kommunikasjons- og merkevarekompetanse inn i prosjektene, sier Svang Olsen.

– Unik kompetanse

Hun har tidligere erfaring Scandinavian Design Group og Gambit, og kommer senest fra Grow. Hun hadde sin første arbeidsdag 12. oktober og er allerede godt i gang på flere prosjekter.

– Kjersti har med seg 25 års erfaring fra branding- og kommunikasjonsarbeid og har blant annet arbeidet med Statoil i mange år. Hun har en unik kompetanse innen merkevarebygging, og det er klart at det er spennende for oss å få henne med på laget, sier salgssjef Bjørn Korterud.

– Også digitale oppdrag og utfordringer krever i dag mer kompetanse innen merkevarebygging og kommunikasjon enn tidligere, fordi skillet mellom digitale og analoge flater utviskes. Kjersti er med på å styrke vårt team, og vi er veldig fornøyd med at hun valgte å arbeide hos oss, fortsetter byråleder Linn-Cecilie Linnemann.