Trekløver til Kitchen

Itte no knussel, vi tar dom alle tre: Karoline Bye Olerud, Marianne Lund og Katrine Nagy Opdahl er nye prosjektledere i Kitchen.

86481 54ad7 original
Fra venstre: Karoline Bye Olerud, Haakon Dahl, Marianne Lund og Katrine Nagy Opdahl.

Kitchen melder om betydelig vekst både på nye og eksisterende kunder, og en naturlig følge er de tre nyansettelsene.

– Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, en etterspørsel som ikke akkurat ble mindre etter at vi tidligere i år vant Årets Byrå. Fornøyde kunder er det vi lever av, og med disse ansettelsene er vi sikre på at vi skal klare å gjøre vårt for at flere blir enda mer fornøyde med å være kunde i Kitchen, forklarer daglig leder Haakon Dahl.

Prosjektledertrekløveret er Karoline Bye Olerud, Marianne Lund og Katrine Nagy Opdahl.

Førstnevnte har bakgrunn fra flere år med TV-produksjon, kommer sist fra Trigger og er allerede godt i gang på flere av byråets største kunder.

Marianne Lund har flere års erfaring som prosjektleder fra reklamebransjen. Hun kom til Kitchen, da fra tilsvarende stilling i JCP Ignite, og har tidligere jobbet blant annet som salgskonsulent i JCDecaux.

Katrine Nagy Opdahl kommer fra syv år i NRK hvor hun har fylt flere roller, blant annet som prosjektleder og innholdsprodusent.

– Vi har kommet godt i gang med høsten og har mange spennende oppgaver og prosjekter foran oss, avslutter byråleder Dahl.