Tre til Good Morning

Good Morning vokser og utvider staben med tre nye medarbeidere. At alle tre er kvinner er et viktig poeng for daglig leder Eirik Fjellaksel.

86466 df9cc original
Good Morning har ansatt Martine Hauge, Tone Næss og Katarina Haugersveen. Foto: Michael Birkeland

– Innenfor tech-bransjen er det dessverre tradisjonelt lite kvinner. Noe som er en bekymring når det finnes nok av research som viser at bedrifter med kjønnsbalanse skaper bedre gruppedynamikk, og bedre resultater. Vi har derfor et styrevedtak på at vi skal være spesielt på utkikk etter talentfulle jenter, og det fant vi, sier byråleder i Good Morning, Eirik Fjellaksel.

Katarina Haugersveen er ansatt som produsent. Hun har bakgrunn som journalist, men har de siste årene jobbet med kommunikasjon i blant annet Screenplay, Isobar & Hyper. I fjor tok hun en executive master i Grønn vekst på BI, og har nå funnet arbeidsplassen der hun kan kombinere kunnskap innen kommunikasjon, teknologi og miljø.

Tone Næss er ansatt som designer. Hun har tidligere jobbet i Pocket og er utdannet fra fra Nouva Accademia Di Belle Arti i Milano, og Høyskolen Kristiania i Bergen.

Martine Hauge er ansatt som innholdsprodusent. Hun har tidligere produsert innhold for Bymiljøetaten og Westerdals Oslo ACT, jobbet som Snapchat-reporter hos Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, og vært studentpraktikant i kommunikasjonsavdelingen til Forbrukerombudet.

Ifølge trioen har den viktigste årsaken til at de valgte byrået vært fokuset Good Morning har på kreativitet og teknologi i kombinasjon med bærekraft.

– Dette er en reise Good Morning så vidt har startet på, og vi gleder oss til å være med på å påvirke denne, sier de tre i en samlet uttalelse.

Good Morning teller etter ansettelsen totalt 17 ansatte.